ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ: 3 Αλήθειες που θα έπρεπε να γνωρίζετε

Αν και το σεξ είναι το σημαντικότερο στην ζωή ενός ανθρώπου δεν είναι λίγοι αυτοί που ντρέπονται να το συζητήσουν επειδή διακατέχονται από διάφορα στερεότυπα τα οποία το θεωρούν ταμπού θέμα συζήτησης με αποτέλεσμα να καθυστερούν πολύ να κατανοήσουν θέματα.

Η σεξουαλική συζήτηση κατά κύριο λόγο εισχωρεί στην ζωή των ανθρώπων κατά την εφηβική ηλικία που αρχίζουν τις διάφορες συζητήσεις με συνομήλικους φίλους και συμμαθητές άλλα κατά τα ψέματα είναι και η φάση που αρχίζει να μας απασχολούν τόσο οι σωματικές αλλαγές, όσο και οι σχέσεις μας με το αντίθετο φύλο οπότε λογικό να συζητάμε και περισσότερο η να φροντίζουμε να ενημερωθούμε από το ίντερνετ.

Εμείς σήμερα θα σας πούμε τρείς αλήθειες για να απενοχοποιειθήτε και να μάθετε όσα δεν γνωρίζετε.

Σεξουαλικές αλήθειες

Αν δεν ξέρετε τί είναι η σεξουαλική ορμή και από που προέρχεται τότε μάθετε ότι η σεξουαλική ορμή και σεξουαλική ευχαρίστηση επηρεάζονται από την ψυχολογία, φυσιολογία τις κοινωνικές προσδοκίες και αλληλεπιδράσεις μεταξύ τους.

Σεξουαλική ευχαρίστηση στο άκουσμα αυτής της φράσης όλοι σκέφτονται τον οργασμό και όχι άδικα αφού όντως προσφέρει αρκετά μεγάλη ευχαρίστηση και ειδικά όταν είναι γυναικείος τότε πραγματικά θεωρείτε πολύ μεγάλη επιτυχία να πεί μία γυναίκα ότι κατάφερε να φτάσει μετά την σεξουαλική πράξη.

Ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι τρόποι που μπορεί ένα ζευγάρι να φτάσει νιώσει ευχαρίστηση χωρίς απαραίτητα να φτάσει σε οργασμό και αυτός είναι με το να ασχοληθεί με άλλες ερωτογενείς ζώνες που υπάρχουν στο σώμα, όπως είναι η θηλές, η κλειτορίδα, ο κόλπος κ.τ.λ.

Τέλος πρέπει να ξέρει όλους τους τρόπους αντισύλληψης προκειμένου να υπάρχει και η ανάλογη προφύλαξη και αυτά είναι πρώτο και κύριο το προφυλακτικό που είναι τα λεγόμενα ανδρικά, τα εξωτερικά προφυλακτικά που είναι τα λεγόμενα γυναικεία και τέλος τα λάτεξ προφυλακτικά και τα οδοντικά φράγματα.

όλοι οι μέθοδοι αντισύλληψης είναι εξίσου σημαντικοί επειδή έτσι καταφέρνεις να αποφύγετε ανεπιθύμητες καταστάσεις.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here