Μακιγιάζ για κορίτσια: Όλα όσα θα έπρεπε να ξέρεις

Αν είσαι γυναίκα και λατρεύεις το μακιγιάζ  και αναζητάς λύσεις έτσι ώστε να λάμπετε μέσω των καλλυντικών αλλά να βάφεστε σωστά και γρήγορα τότε είσαι στο σωστό άρθρο διότι παρακάτω θα σου δώσουμε χρήσιμες συμβουλές για το πώς να το κάνεις πάρα πολύ εύκολα.

Οι πιο εύκολες και γρήγορες λύσεις για ένα τέλειο μακιγιάζ ακολουθούν στην συνέχεια, να θυμάσαι ότι πέρα από το πώς θα βαφτείς εσύ σημαντικό είναι να διαθέτεις και τα κατάλληλα προϊόντα που θα χρησιμοποιείς ώστε και να ταιριάζουν στην επιδερμίδα σου αλλά και να σε καλύπτουν πλήρως.

Συμβουλές για σωστό μακιγιάζ

Φρόντισε πάντα να φοράς 10 λεπτά πριν την ενυδατική σου κρέμα έτσι ώστε να έχεις ένα ενυδατωμένο πρόσωπο όλες τις ώρες

Εφάρμοσε από πάνω το μεικ- απ που σου ταιριάζει ώστε να καλύψεις σημάδια , πολύ σημαντικό είναι το concelear που αποτελεί το νούμερο 1 σύμμαχο σου ,πάντα ένα τόνο πιο ανοιχτό από το δέρμα σου ώστε να δώσεις λάμψη  για την κάλυψη των μαύρων κύκλων.

Χρησιμοποίησε ένα λευκό μολύβι στην άκρη και μέσα στο μάτι σου και θα δείς πόσο εύκολα θα το κάνεις να μεγαλώσει στολίζοντας το πρόσωπο σου.

Για να πετύχεις την τέλεια γραμμή του ey-liner αρκεί απλά να να κολλήσεις ένα τσιρότο έξω από το βλέφαρο και κοντά στο φρύδι, να τραβήξεις την γραμμή, να ξεκολλήσεις το χαρτί και έτοιμη η τέλεια γραμμή.

Τοποθέτησε κάτω από το βλέφαρο ένα  κουτάλι και δείτε πόσο εύκολα θα εφαρμόσετε την μάσκαρα χωρίς να χρειαστεί να να λερωθείτε στο ελάχιστο, αλλά και να δημιουργήσετε πιο παχιά στρώση.

Αν θές να κάνεις τα χείλια σου τεράστια τότε η λύση σου είναι ένα nude μολύβι χειλιών με το οποίο θα ζωγραφίσεις το κέντρο από τα χείλια σου και στην συνέχεια φρόντισε να απλώσεις με το δάχτυλο το χρώμα. Βασική προϋπόθεση το κέντρο να φαίνεται πιο ανοιχτό από όλο το υπόλοιπο χείλος.

 

 

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here