Πελώνη κατά Τσίπρα: Απέναντι σε κάθε μέτρο έχει ένα σταθερό «όχι»

Από την πλευρά της η κα Πελώνη κάλεσε το Αλέξη Τσίπρα, να συμπεριφερθεί υπεύθυνα και να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια

Στην ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος καλεί τον πρωθυπουργό για ουσιαστικές λύσεις στο μέτωπο της πανδημίας, απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, υπογραμμίζοντας ότι «απέναντι σε κάθε μέτρο», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «έχει ένα σταθερό όχι».

«Σε κάθε δύσκολη φάση της πανδημίας εμφανίζεται ο κ. Τσίπρας κι εγκαλεί μονότονα την κυβέρνηση, που νυχθημερόν αγωνίζεται, όπως όλες οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη, για την ενίσχυση του συστήματος υγείας και την οικοδόμηση άμυνας απέναντι στον ιό με το τείχος ανοσίας που χτίζουν οι εμβολιασμοί. Απέναντι σε κάθε μέτρο ο κ. Τσίπρας έχει ένα σταθερό “όχι”», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος και συνεχίζει:

«Θα μπορούσε έστω μια φορά να συνδράμει την κοινή προσπάθεια, να συστήσει τήρηση των μέτρων, να συμβάλει στην εκτόνωση της έντασης και της κόπωσης της κοινωνίας, αντί να κουνάει διαρκώς το δάχτυλο, αφού έχει υποκινήσει και υποστηρίξει εκδηλώσεις διασποράς του ιού».

Από την πλευρά της η κα Πελώνη κάλεσε το Αλέξη Τσίπρα, να συμπεριφερθεί υπεύθυνα και να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια, λέγοντας χαρακτηριστικά, «αντί να αναλάβει επιτέλους τον θεσμικό του ρόλο, να συμπεριφερθεί υπεύθυνα καλώντας τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα και να συμβάλει έτσι στην εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας, ο κ. Τσίπρας επιλέγει για άλλη μια φορά να ξεφύγει από τα εσωκομματικά του αδιέξοδα με μικροκομματικές παρεμβάσεις.

«Σε πείσμα της καταστροφολογίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση δίνει και θα συνεχίσει να δίνει μαζί με όλους τους Έλληνες τη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την έξοδο από την πρωτοφανή αυτή περιπέτεια», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here