Αυτοκτόνησε σωματοφύλακας του Ερντογάν – Πολλές αυτοκτονίες αστυνομικών στην Τουρκία

Ο αστυνομικός δεν παρευρέθηκε στην υπηρεσία του, ούτε απαντούσε στις κλήσεις

Ένας αστυνομικός ο οποίος υπαγόταν στην προστασία του Τούρκου Προέδρους, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, αφήνοντας μάλιστα και σημείωμα για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία, σύμφωνα με την Cumhuriyet.

Ο αστυνομικός δεν παρευρέθηκε στην υπηρεσία του ούτε απαντούσε στις κλήσεις, καθώς το κινητό του τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του να τεθούν σε συναγερμό και αμέσως να τον αναζητήσουν.

Στο χειρόγραφο σημείωμά που βρέθηκε κοντά του έγραφε ότι «κάθε άντρας έχει την υπερηφάνεια του και δεν μπορούσα να χωνέψω αυτά τα λόγια, μακάρι να είχατε συμπεριφερθεί στους υπαλλήλους σας καλά και να τους ρωτάγατε πώς είναι». Στο σημείωμα του ο αστυνομικός κατονομάζει τα άτομα από τα οποία ο άντρας δέχθηκε την άσχημη συμπεριφορά.

Παράλληλα, στο σημείωμά του ανέφερε ότι δεν θέλει να παρευρεθούν στην κηδεία του, κανένας από τους ανωτέρους του, εκτός από κάποιον αρχηγό αστυνομίας.

Την ίδια ώρα το θέμα έφτασε στη τουρκική Βουλή με το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), να ρωτά όσοι αστυνομικοί έχουν αυτοκτονήσει τα τελευταία χρόνια, ενώ όπως έγινε γνωστό άλλοι δυο αστυνομικοί σε διάστημα μερικών μηνών έδωσαν τέλος στη ζωή τους.

Πηγή: ahvalnews.com

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here