Αυτοφροντίδα : Θρέψε την ψυχή και το σώμα σου

Για να καταφέρεις να θρέψεις το σώμα σου και την ψυχή σου πρέπει πρώτα να κατανοήσεις και πώς θα το κάνεις αλλά και να είσαι σε θέση να πρώτα από όλα να υποστηρίξεις την ψυχική και σωματική υγεία σου ώστε να μπορέσεις να φροντίσεις αντίστοιχα και για την υγεία των υπολοίπων.

Τα περισσότερα άτομα ωστόσο επειδή έχουν πολλές υποχρεώσεις και πολλά άτομα να βοηθήσουνε μέσα στην ημέρα έστω και ενδόμυχα καταβάλλονται από άγχος και αυτό τους κάνει πολύ κακό επειδή έτσι μεταβάλλετε και η ψυχική τους υγεία και μετά αυτή ξεσπάει σε εμφάνιση σωματικών προβλημάτων που αποδυναμώνουν ακόμα περισσότερο το άτομο και τον οργανισμό του.

Γι αυτό πρέπει να σκεφτούμε ότι αν είναι σημαντικό για εμάς να φροντίζουμε τους άλλους, πόσο σημαντικό είναι να φροντίσουμε εμάς και όχι να κρυβόμαστε πίσω από την δικαιολογία της έλλειψης χρόνου όταν πρόκειτε για εμάς η πίσω από την δικαιολογία ότι τον λίγο ελεύθερο χρόνο που μας μένει πρέπει  να τον διαθέσουμε για τους άλλους.

Η σωματική δραστηριότητα κάνει πολύ καλό και εξυψώνει τα ενεργειακά σας παιδία, μπορεί  να σας χαρίσει ευεξία και εννοείτε να να σας κάνει να αποφύγετε τα καρδιακά προβλήματα.  Επίσης τρώτε καλά και πολύ υγιεινά.

Τέλος προσπαθήστε να ηρεμήσετε το μυαλό σας από διάφορους δαίμονες που χώνονται και σας το τριβελίζουν το μυαλό σας όλες τις ώρες που προσπαθείτε να χαλαρώσετε .Για να αποφύγετε αυτές τις σκέψεις ξεκινήστε διαλογισμό και θα δείτε για πότε θα καταφέρετε να απαλαγείτε. Ακόμα θα μπορούσατε να ξεκινήσετε yoga.

Θυμηθείτε ότι ένας καλός ύπνος είναι το άλφα και το ωμέγα αφού έτσι θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε ενέργεια και πολύ καλή θετική διάθεση. Επίσης είναι καλύτερο να πέσετε για ύπνο φροντίζοντας εσάς παρά να προτιμήσετε αυτόν τον χρόνο να τον σπαταλήσετε για να κάνετε κάποια άλλη δουλειά η οποία πολύ πιθανόν να σας γεμίσει αρνητική ενέργεια.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here