Αθηνά Οικονομάκου: Ντρέπομαι – Ελπίζω οι υπεύθυνοι να αισθάνονται αυτό που ένιωσα εγώ [pic, vid]


Εικόνες καταστροφής και πόνου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου την τελευταία εβδομάδα, που η χώρα καίγεται με πολλαπλά πύρινα μέτωπα ανά την επικράτεια. Η Αθηνά Οικονομάκου με αφορμή τις δηλώσεις του πρόεδρου του χωριού Γορτυνία της Αρκαδίας, Δημήτρη Δημητρακόπουλου σε τοπικό μέσο, ο οποιός καταγγέλει ότι κάλεσε για πυροσβεστική βοήθεια προκειμένου να σώσει τον τόπο του από την πύρινη λαίλαπα και ρωτήθηκε εάν έχει πολιτικό μέσο, έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Σημειώνεται ότι η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα δικτύωσης και τις τελευταίες μέρες μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους πληροφορίες για το πώς μπορούν να πράσχουν βοήθεια στους πυρόπληκτους, παρακινώντας όσους την ακολουθούν να το πράξουν.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τις πυρκαγιές

Αθηνά Οικονομάκου: «Ντρέπομαι…»

Δημοσιεύοντας το στιγμιότυπο από την καταγγελία του άνδρα στην Αρκαδία, η ηθοποιός έγραψε:

“Ντρέπομαι… Ελπίζω αυτοί που έχουν ευθύνη να αισθάνονται έστω και στο ελάχιστο αυτό που ένιωσα εγώ, βλέποντας αυτό το βίντεο”.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού:

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τοπικό Μέσο, ο πρόεδρος του χωριού Γορτυνία της Αρκαδίας, ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι επικοινώνησε με ταξίαρχο της Αστυνομίας προκειμένου να ζητήσει πυροσβαστική βοήθεια. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ζητησε να σταλεί πυροσβεστικό στο χωριό. Ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική, είπε.

«Ο κ. ταξίαρχος μου είπε αν υπάρχει πολιτικό μέσο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του χωριού μπροστά στην κάμερα της ιστοσελίδας arcadiaspot.gr.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω καταγγελία όπως είναι φυσικό ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων στα social media.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με την καταγγελία του προέδρου του χωριού Γορτυνία της Αρκαδίας, Δημήτρη Δημητρακόπουλου – Το εν λόγω σημείο μετά το 6:30:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ