Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 111: Η Δόμνα μαθαίνει πως ο πατέρας της δηλητηριάστηκε

Το επεισόδιο της Τετάρτης έκλεισε με την είδηση που έλαβε η Ασημίνα με τον Νικηφόρο σχετικά με την έναρξη της δικαστικής διαμάχης που ξεκίνησε η αδερφή της Δρόσω για να αναλάβει την επιμέλεια του Σέργιου.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 17/03/21 οι εξελίξεις θα μας καθηλώσουν αφού προβλέπεται να δημιουργηθεί στο χωριό Διαφάνι ένας ακόμα μικρός χαμός για τους ήρωες της αγαπημένης μας σειράς με όλα τα δρώμενα που έχουν να ζήσουν.

Πιο συγκεκριμένα η αποκάλυψη της Δρόσω έχει σοκάρει τους πάντες αφού ήρθαν αντιμέτωποι με άκρως σοκαριστηκές εξελίξεις που δεν περιμένανε. Την ίδια στιγμή ο Μελέτης μαθαίνει από την Δόμνα τα συμπεράσματα της αστυνομίας για τον διλητηριασμό του πατέρα της και ο τελευταίος αρχίζει να υποπτεύεται τον Δούκα Σεβαστό χωρίς όμως να το λέει.

Από την άλλη μεριά η Ζωρζέτ και σκέφτεται και αποφασίζει να προτείνει στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο να βρουν μία συμβιβαστική λύση με την αδερφή της την Δρόσω αφού θεωρεί ότι είναι η μόνη λύση στην κατάσταση. Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι του χωριού έχουν πέσει πάνω από την Ασημίνα προσπαθώντας να την πείσουν ότι δεν πρέπει να τραβήξει το σχοινί στα άκρα και ότι καλό είναι να βρεθεί μία λύση συμφέρουσα και για τις δύο αδερφές.

Τελικά οι προσπάθειες και της Ζωρζέτ αλλά καιτου χωριού φαίνονται άκαρπες αφού καμία εκ των δύο πλευρών δεν φαίνεται να υποχωρεί η έστω να θέλει να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση ώστε να υπάρξει θετική έκβαση στο θέμα της δίκης. Έτσι ο Κωνσταντής αναγάζετε να προτείνει στην Δρόσω μία εντελώς παράτολμη κίνηση αλλά σωτήρια για την υπόθεση.

Τέλος η έκβαση της δίκης έχει αφήσει μία πικρή γεύση για τον Λάμπρο και την Ελένη αφού βλέπουνε ότι εξελίσσετε αρνητικά προς αυτούς, ωστόσο μία ανατροπή έρχεται να ταράξει τα νερά και να αποδείξει ότι όλα μπορούν να γυρίσουν προς το μέρος τους.

Παρακάτω ακολουθεί το τηλεοπτικό τρέιλερ του επεισοδίου που θα προβληθεί την Πέμπτη 18/03/21 στις άγριες μέλισσες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ :

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here