Κρατούσαν 19χρονη «φυλακισμένη» – Την εξέδιδαν σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας

«Φυλακισμένη» σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας κρατούνταν μία 19χρονη, η οποία έπεσε θύμα μαστροπών

Όλα ξεκίνησαν το 2019 όταν η 19χρονη προσεγγίστηκε στη χώρα καταγωγής της από άντρα, ο οποίος της υποσχέθηκε ότι θα της βρει δουλειά στην Αθήνα. Έτσι την έπεισε να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να εργαστεί με υψηλές χρηματικές απολαβές.

Τον Ιανουάριο του 2020 ο συγκεκριμένος άντρας παρέδωσε την 19χρονη έναντι 3000 ευρώ σε 22χρονο, ο οποίος εισήλθε παράνομα μαζί της στην Ελλάδα. Στην Αθήνα τους περίμενε για να τους παραλάβει ένας 39χρονος. Μόλις έφτασαν στην Ελλάδα, οι μαστροποί εγκατέστησαν την κοπέλα αρχικά σε ξενοδοχείο στο κέντρο των Αθηνών και μετέπειτα σε διαμέρισμα, παρακρατώντας τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και απαγορεύοντας την οποιαδήποτε επικοινωνία με την οικογένειά της.

Στη συνέχεια και σε καθημερινή βάση την μετέφεραν σε οίκο ανοχής, για την πραγματοποίηση ερωτικών ραντεβού που αυτός είχε κανονίσει, παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων της, προβαίνοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία γενετήσια εκμετάλλευση της.

Σε επιχείρηση που έγινε το απόγευμα της 12ης Μαρτίου 2021 στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθησαν ένας 22χρονος και ένας 39χρονος. Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται ακόμα τρία άτομα. Στην 19χρονη παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από την πρώτη στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here