ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ : 3 + 1 tips να την απογειώσεις

Αν και εσείς νοιώθετε ότι η σεξουαλική σας ζωή είναι πολύ ανιαρή και δεν σας δίνει αυτά τα οποία είχατε κάποτε , τότε σας έχουμε την λύση για να καταφέρετε να την φτάσετε ψηλά και νιώσετε πάλι την ευχαρίστηση της πρώτης σας φοράς .

Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν σχέσεις μακροχρόνιες που τόσο λόγο του χρόνου, όσο και πίεσεις χάνουν την ερωτική διάθεσή τους και βαλτώνουν. Αυτό επίσης οφείλεται πολύ έντονα και στην καθημερινότητα και τους πιεστικούς ρυθμούς που δεν μας επιτρέπουν απολύτως καμία άλλη απόλαυση.

Τα μυστικά που θα καταφέρετε να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή παρατίθενται παρακάτω:

Δοκιμάστε να αναζητήσετε την ποιότητα και όχι την ποσότητα, αυτό μπορείτε πολύ εύκολα να το πετύχετε με το να δώσετε ένα παρατεταμένο φιλί 6 δευτερολέπτων.

Με την συχνή επαφή όπου θα πετύχετε φυσική σύνδεση και οικειότητα, με αυτόν τον τρόπο ενισχύετε τους δεσμούς με την σχέση σας.

Φροντίστε οι παραπάνω συμβουλές να μπουν για τα καλά στην καθημερινότητα σας και θα δείτε πόσο η ερωτική σας διάθεση θα αυξάνεται.

Προσπαθεiστε να επικοινωνείτε με τον σύντροφό σας σε καθημερινή βάση, αυτό θα το πετύχετε με:

Συζήτηση: Αν μιλήσετε για όλα όσα σας απασχολούν τότε σίγουρα θα καταφέρετε να επιλύσετε πάρα πολλά θέματα και να έρθετε πολύ κοντά και όσο περνάει ο καιρός θα ανοίγεστε σε όλο και περισσότερα θέματα.

Μην Συγκρίνετε την σεξουαλική σας ζωή: Επικεντρωθείτε μόνο σε όλα , όσα σας ευχαριστούν και προσπαθήστε να μην ασχολείστε με όλα όσα ακούτε από τον περίγυρο και σας μπερδεύουν με αποτέλεσμα να διχάζεστε και να  ενοχοποιείται φυσιολογικά πράγματα.

Αφή εκτός δωματίου: Προσπαθείστε να πλησιάσετε τον συντροφό σας και να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι πρίν οδηγηθείται στην κρεβατοκάμαρα .

Προσπαθείστε να χτίσετε την σεξουαλική σας εμπιστοσύνη: Δεν σημαίνει ότι είστε καλή στο σέξ , επειδή απλά έχετε την πεποίθηση ότι είστε, θυμηθείται ότι ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του κρίση κα άρα ο συντροφός σας μπορεί να έει άλλη άποψη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here