Σεξ Tips: Συμβουλές για να απολαύσετε καλύτερα το σεξ

Οι τακτικές ερωτικές συναντήσεις θα μπορούσαν να ενισχύσουν την υγεία της καρδιάς σας, να μειώσουν το άγχος και την κατάθλιψη, να βελτιώσουν την αυτοεκτίμησή σας και να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα. Το να αγκαλιάζεστε τρυφερά κάτω από τα σεντόνια σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφό σας και ενισχύει την αίσθηση της οικειότητας.

  • Επικοινωνήστε με τον σύντροφό σας

Σύμφωνα με ερευνητικά δεδομένα, τα ζευγάρια που μιλούν μεταξύ τους για τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους έχουν καλύτερο σεξ και μια πιο υγιή σχέση. Πείτε στον σύντροφό σας τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει. Μοιραστείτε μαζί του τις πιο σέξι φαντασιώσεις και επιθυμίες σας. Εάν είστε πολύ ντροπαλοί για να πείτε δυνατά αυτές τις σκέψεις, δοκιμάστε να τις γράψετε σε ένα χαρτί. Φτιάξτε μια ερωτική ιστορία, δημιουργήστε ατμόσφαρα και ζητήστε από το σύντροφό σας να τη διαβάσει.

  • Εξερευνήστε την περιέργειά σας και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό

Ξεφύγατε από τα συνηθισμένα και προσθέστε νέες πινελιές στη σεξουαλική σας ζωή. Παίξτε με ερωτικά παιχνίδια. Αγγίξτε ο ένας τον άλλο με νέους τρόπους. Δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις στο σεξ και εξερευνήστε σε ποιες αισθάνεστε καλύτερα. Προμηθευτείτε ειδικά κοστούμια και παίξτε ρόλους και χαρακτήρες που σας τσιτώνουν την περιέργεια. Μετακινηθείτε από το κρεβάτι στο πάτωμα, το μπάνιο ή τον πάγκο της κουζίνας. Υπάρχουν τόσα μέρη να δοκιμάσετε. Παρακολουθήστε μια αισθησιακή ταινία παρέα και εντάξτε στο σκηνικό τα παιχνίδια σας, όπως δονητή, αξεσουάρ πρωκτού ή φτερά. Ό,τι σας αρέσει.

  • Πάρτε το χρόνο σας

Δεν έχει σημασία πόσο απασχολημένοι είστε, το σεξ είναι μια εμπειρία στην οποία δεν πρέπει να βιαστείτε. Μην προσπερνάτε τα ερωτικά παιχνίδια. Αυτά τα επιπλέον λεπτά που ξοδεύετε αγγίζοντας και φιλώντας ο ένας τον άλλον σας βοηθούν να διεγερθείτε βαθιά και να κάνετε το σεξ πιο απολαυστικό και ευχάριστο. Όταν επιβραδύνετε, παίρνετε επίσης περισσότερο χρόνο για να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας. Κι αυτό είναι καλό για τη σχέση σας συνολικά.

Δοκιμάστε τεχνικές αγγίγματος από το χαρακτηριστικό βίντεο:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here