Ομορφιά: Tips για να έχετε λαμπερά μαλλιά

Διάβασε και εσύ πώς με απλά προϊόντα και βασικές κινήσεις μπορείς να έχεις υγιή και όμορφα μαλλιά που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις όλες τις ώρες και να νοιώθεις ότι είσαι μοναδική πάντα.

Παρακάτω ακολουθούν οι συμβουλές για τα μαλλιά σας :

Πείτε όχι στο σφιχτό πιάσιμο των μαλλιών:

Αν σας αρέσουν οι αλογοουρές και θέλετε να πιάνετε ψηλά τα μαλλιά σας , τότε επιλέξτε λαστιχάκια από ύφασμα η γενικά μαλακά επειδή το κλασσικό λαστιχάκι έχει την ιδιότητα να τα κόβει και να τους δημιουργεί ψαλίδα.

Χρησιμοποιείστε σωστά την πετσέτα:

Όταν τελειώνετε το μπάνιο σας και τυλίγετε τα μαλλιά σας με την πετσέτα προσέξτε να μην προσπαθείτε να τα κάνετε να απορροφήσουν τα νερά τρίβοντας τα νερά με μανία γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τα φριζάρετε και να τους δημιουργήστε ψαλίδα, γι αυτόν τον λόγο απλά ταμπονάρετε.

Πλέξτε πλεξούδες:

Πριν πέσετε για ύπνο φροντίστε να πλέξετε τα μαλλιά σας δύο ωραίες πλεξούδες με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε να φριζάροντε στον ύπνο σας θα αποκτήσουν όγκο και θα μπορέσετε το πρωί να τα ξεμπερδέψετε πολύ εύκολα.

Κατανάλωση Φρούτων και λαχανικών:

Ναι, καλά διαβάσατε η κατανάλωση λαχανικών και φρούτων μαζί με την άφθονη κατανάλωση νερού θα βοηθήσουν πολύ τα μαλλιά σας να φαίνονται λαμπερά και υγιή  και αυτό συμβαίνει επειδή ότι συμβαίνει στον οργανισμό μας η οποιαδήποτε  έλλειψη έχουμε σε σίδηρο, βιταμίνες κ.τ.λ. , αυτό εκδηλώνετε και στην εικόνα των μαλλιών μας.

Λουστείτε με χλιαρό νερό:

Το χλιαρό νερό έχει πολλά οφέλη στην υγεία των μαλλιών αφού μπορεί και τα κρατάει υγιή, λαμπερά και μειώνει την λιπαρότητα σε σχέση με το ζεστό νερό που την εντείνει.

Επιλέξτε σαμπουάν και μαλακτική ίδιας εταιρίας:

Και όμως όταν λούζεστε με σαμπουάν και μαλακτικά ίδιας εταιρίας πετυχαίνετε προϊόντα ίδιων συστατικών τα οποία έχουν κοινό σκοπό.

Παρακάτω ακολουθεί βίντεο που δείχνει τρόπους για να έχετε υγιή και λαμπερά μαλλιά.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here