ΗΠΑ: Φρικτός θάνατος για βρέφος 19 μηνών – Το κατασπάραξε ο σκύλος της οικογένειας


Τραγικό θάνατο βρήκε ένα βρέφος μόλις 19 μηνών στη Νέα Υόρκη όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σκύλο της οικογένειάς ράτσας Ροτβάιλερ

Σοκ έχει προκαλέσει στη Νέα Υόρκη ο θάνατος ενός βρέφους μόλις 19 μηνών από το σκυλί της οικογένειας το βράδυ της Τρίτης μέσα στο σπίτι τους. Η φονική επίθεση του σκυλιού ράτσας Ροτβάιλερ σημειώθηκε στις 22:45 το βράδυ της Τρίτης (ώρα Νέας Υόρκης).

Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης η επίθεση έγινε ενώ οι γονείς του βρέφους απουσίαζαν έχοντας αφήσει την επίβλεψή του στα μεγαλύτερα σε ηλικία αδέρφια του ηλικίας 9 και 11 ετών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα παιδιά ζούσαν με τον πατέρα τους ο οποίος τα άφησε μόνα τους προκειμένου να πάει στη δουλειά του.

Όπως φαίνεται σε βίντεο τα αδέρφια του 19 μηνών βρέφους βγήκαν έντρομα στο δρόμο μετά την επίθεση και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια τους περαστικούς με ένα άτομο να μπαίνει στο διαμέρισμα και να απεγκλωβίζει το μικρό παιδί από το στόμα του σκυλιού.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης βρήκαν το παιδί να αιμορραγεί ακατάσχετα καθώς είχε δεχθεί δαγκωματιές στο λαιμό και το χέρι του. Αν και το βρέφος μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή.

Κατά πληροφορίες ο 11χρονος αδερφός του βρέφους είπε στους αστυνομικούς ότι είχε δεχθεί και ο ίδιος επίθεση από το ίδιο σκυλί.

Η αστυνομία προχώρησε τελικά στη σύλληψη του 30χρονου πατέρα του βρέφους ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας για την φονική επίθεση του σκυλιού της οικογένειας στο 19 μηνών παιδί του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ