Αποχωρεί από την Mohegan ο Μάριος Κοντομέρκος

Αποχωρεί από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Mohegan Gaming & Entertainment ο ομογενής Μάριος Κοντομέρκος (Mario Kontomerkos), όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Ειδικότερα, η θητεία του Κοντομέρκου ολοκληρώνεται και τυπικά την 31η Μαρτίου 2021, με το νυν Διευθυντή Λειτουργίας της εταιρείας να τον διαδέχεται ως υπηρεσιακός, για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι σχετικές διαδικασίες εκκρεμούν.

“Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στον οργανισμό, αρχικά ως Οικονομικός Διευθυντής και πιο πρόσφατα ως Διευθύνων Σύμβουλος, ο Μάριος έπαιξε κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη και την επιτυχία του”, ανέφερε ο πρόεδρος της Mohegan Tribe, Τζέιμς Γκέσνερ ο Νεότερος (James Gessner Jr.), ο οποίος ευχαρίστησε τον ομογενή απερχόμενο επικεφαλής για την προσφορά του.

“Ευχαριστούμε το Μάριο για τα πολλά χρόνια υπηρεσίας στην Tribe και την MGE, με πιο πρόσφατη την καθοδήγηση της εταιρείας κατά την διάρκεια της πανδημίας, όπως επίσης και την αναχρηματοδότηση νωρίτερα την φετινή χρονιά. Ευχόμαστε στον Μάριο τα καλύτερα για τους μελλοντικούς στόχους και τις ευκαιρίες που θα έχει. Ενόσω θα αναζητούμε ένα νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο, είμαστε ευγνώμονες στο μέλος της Tribal και Διευθυντή Λειτουργίας της MGE, Ρέι Πινόλτ (Ray Pineault), που θα συνεισφέρει ως υπηρεσιακός στην θέση αυτή. Ο Ρέι έχει υπηρετήσει την Tribe για περισσότερες από δυο δεκαετίες σε διάφορους ρόλους και θέσεις, και ανυπομονούμε να πορευθούμε υπό την συνεχή καθοδήγηση και εμπειρία του, την ώρα που θα αναζητούμε το νέο επικεφαλής της εταιρείας”, κατέληξε ο Γκέσνερ.

Ο Μάριος Κοντομέρκος ανέλαβε τα καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην Mohegan Gaming & Entertainment τον Οκτώβριο του 2017, διαδεχόμενος τον προκάτοχό του, Μπόμπυ Σόπερ (Bobby Soper). Όλα αυτά τα χρόνια, θεωρείται η κινητήριος δύναμη πίσω από τις πρωτοβουλίες για διεθνή επέκταση της εταιρείας, στις οποίες περιλαμβάνεται και η συμμετοχή στο πρότζεκτ “Inspire Korea” στην πόλη της Ιντσόν, που θα ξεκινήσει το 2022.

Παράλληλα, η Mohegan, επί ημερών Κοντομέρκου, συνεταιρίστηκε με την Oshidori International Development για την ανέγερση ενός συγκροτήματος ξενοδοχείου – Καζίνο στο Ναγκασάκι, ενώ πρόσφατα κέρδισε τον διαγωνισμό για το Ελληνικό, με το project “Inspire Athens”.

Με τον Μάριο Κοντομέρκο στην πόρτα της εξόδου, η Mohegan Gaming & Entertainment σχεδιάζει την διοικητική της επόμενη ημέρα, έχοντας ήδη ανακοινώσει την πρόσληψη της Κάρολ Άντερσον (Carol Anderson), που είχε υπηρετήσει την εταιρεία από άλλο πόστο, στην θέση της Οικονομικής Διευθύντριας (Chief Financial Officer – CFO).


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here