Βροχή στην Αθήνα: Η στιγμή που κεραυνός «χτυπά» στη θάλασσα


Άλλαξε ο καιρός από χθες, με αποτέλεσμα η κακοκαιρία να «χτυπήσει» σε διάφορες περιοχές, με τον φωτογραφικό φακό να «πιάνει» μερικά συγκλονιστικά στιγμιότυπα.

Μετά τον καύσωνα, τη χώρα μας χτύπησε και κύμα κακοκαιρίας που ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.

Η εντυπωσιακή φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Facebook τραβήχτηκε σε γνωστό beach bar, στον Άλιμο, και δείχνει τη στιγμή που κεραυνός «χτυπά» στη θάλασσα.

Εν τω μεταξύ αστατος θα παρουσιαστεί ο καιρός και σήμερα Πέμπτη (12/8) στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας – Δείτε την πρόγνωση του καιρού μέχρι την Τρίτη 17 Αυγούστου, καθώς και τους προγνωστικούς χάρτες της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Τοπικές βροχές και καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και βαθμιαία βελτίωση, καθώς και στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια με σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.

Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, τις θερμές ώρες της ημέρας θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στην Πελοπόννησο σποραδικές καταιγίδες.

Στη νησιωτική χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και η μέγιστη τιμή της στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 36 με 37 βαθμούς, στις Κυκλάδες τους 32 και στα υπόλοιπα νησιά τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ