Μαριάννα Τουμασάτου : Η συνέντευξη που θα σας σοκάρει

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μία πολύ αγαπημένη ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης με χρόνια εμπειρίας αφού έχει συμμετάσχει σε αναρίθμητα τηλεοπτικά αλλά και θεατρικά έργα. Η καριέρα της ξεκίνησε από την δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Γυναίκες αλλά αγαπήθηκε πολύ από την συμμετοχή της στην σειρά Βέρα στο δεξί στον ρόλο της Ρεγγίνα Καμπά.

Η αγαπημένη και ευρείας γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη the second 2 night show και μίλησε για όλους και για όλα με την ούτως η άλλως ευθύτητα που έχει ώς χαρακτήρας.

Πιο συγκεκριμένα ήταν καλεσμένη για να πει την γνώμη της για όλα αυτά που γίνονται στον καλλιτεχνικό χώρο της τέχνης το τελευταίο διάστημα και αν θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα επιτευχθεί η αλλαγή στον συγκεκριμένο χώρο. Επίσης ρωτήθηκε πως σχολιάζει την απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη προς τον Αλέξη Κούγια όταν ο δεύτερος είπε ότι με την συμπεριφορά του ο πρώτος αποτελεί και προβάλει λάθος πρώτυπα για τις ελληνικές κοινωνίες.

Η ίδια απάντησε ότι τον αν και δεν έχουν συναναστραφεί ιδιαίτερα εκτός χώρου τον Γιώργο Καπουτζίδη τον αγαπάει βαθιά , τον θεωρεί πολύ πρωτοπόρο για τα ελληνικά και ότι όσοι μιλάνε άσχημα για εκείνον απλά δεν έχουν καθαρή ψυχή από την φύση τους και γι αυτό για όλους θα έλεγαν τα ίδια.

Όσο τώρα αφορά το πρώτο ερώτημα απαντάει ότι όποιος πάει να εκμεταλλευτεί ένα άτομο σεξουαλικά προκειμένου να το προσλάβει σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα είναι εντελώς απαράδεκτο, ελεεινό και ότι διαφέρει να γράψεις απλά κάποια αρνητικά σχόλια που δεν θα το βλάψουν από το να του κλήσεις επαγγελματικά μία πόρτα.

Κλείνει την συνέντευξη της τονίζοντας ότι αυτοί οι εκβιασμοί δυστυχώ συχνά έχουν αποδέκτες κοριτσάκια μικρότερης ηλικίας που προσπαθούν να στρώσουν το επαγγελματικό τους κομμάτι και δεν θα αντιδράσουν και όχι σε γυναίκες που έχουν καταξιωθεί επαγγελματικά και μπορούν να βάλλουν τα πράγματα στην θέση τους.

Ακολουθεί βίντεο με την εμφάνιση της στην τηλεοπτική εκπομπή


 

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here