Πιστοποιητικό εμβολιασμού φαρμακεία : Το ΙΔΕΕΑΦ αναβαθμίζετε

Σε  νέα περίοδο μπαίνει το ΙΔΕΕΑΦ ως σημαντικό εργαλείο  αναβάθμισης των γνώσεων των Φαρμακοποιών , το οποίο έκανε την παρουσία του μέσο των webinars, και αποτελεί μία πολύ αγαπημένη καινοτομία σε όλους τους φαρμακοποιούς όπου έχουν εντείνει την χρήση του.

Το γεγονός ότι στα φαρμακεία δόθηκε η έγκριση να μπορούν μέσω την ψηφιακότητας να κλείνουν τα ραντεβού για τα εμβόλια θεωρήθηκε πολύ σπουδαίο και αναβάθμισε σημαντικά την εκπαιδευτική διαδικασία. Ακόμα η δράση αυτή πέτυχε και το ότι η  «πιστοποίηση διενέργειας εποχικού εμβολιασμού» , πλέον και επίσημα μπορεί να εκδίδεταi  και από τα φαρμακεία όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα προστασίας του Covid-19.

Το ΙΔΕΕΑΦ, προέβει πρώτο στην κίνηση να κατοχύρωση πλατφόρμα , ώστε να δώσει την ιδιότητα στα φαρμακεία να μπορούν να εκτυπώνουν ηλεκτρονικά το διαδικτυακό πιστοποιητικό και κατάφερε να κατοχύρωση την εκτέλεση να τα εκδίδουν και επισήμως.

Όμως το ΙΔΕΕΑΦ, πέρα από το να φροντίζει πώς θα εντάσσει τον φαρμακευτικό κόσμο στην ψηφιοποίησης που αποτελεί πρωτοπορία της εποχής , φροντίζει να κρατά ψηλά και την εκπαιδευτική δραστηριότητα με τους ακόλουθους τρόπους και σε πολύ συγκεκριμένους τομέις.

Τρόποι επίτευξης εκπαιδευτικής δραστηριότητας.

Πιστοποιημένα σεμινάρια Α’ Βοηθειών σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα φαρμακοποιών, με δια ζώσης σεμινάρια  για την ώρα τουλάχιστον.

Εκπαιδευτικά διαδικτυακά σεμινάρια Φαρμακευτικής Φροντίδας, σε ζωντανή μετάδοση, ανά Φαρμακευτικό Σύλλογο, με τις εξής δύο ενότητες: Σακχαρώδη Διαβήτη & Εμβολιασμό ενηλίκων

Διαδικτυακά σεμινάρια (webinars), on demand: τα κλασσικά webinars του ΙΔΕΕΑΦ, αναβαθμισμένα και κατανεμημένα κατ΄ έτος σε τέσσερις γνωστικές ενότητες με πλούσια θεματολογία.

Επιστημονικά Συμπόσια ΙΔΕΕΑΦ: Τα οποία αποτελούν πρωτοβουλία του ίδιου και περιλαμβάνουν:

 Διοργάνωση θεματικών επιστημονικών Συμποσίων, τα οποία για την ώρα διεξάγονται διαδικτυακά με όραμα στο μέλλον να πραγματοποιούνται τα διασώζης, Βέβαια αυτό θα φανεί από την πορεία  της πανδημίας και μόνο.

Ακολουθεί βίντεο με ενημέρωση για τα σεμινάρια για την ενημέρωση της διαδικτυακής δράσης του ΙΔΕΕΑΦ πρός όλους τους Φαρμακοποιούς.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here