Σεξουαλική ζωή: Τρόποι για καλό σεξ

Το σεξ είναι  μια σωματική λειτουργία, όπου οι εμπειρίες και οι προσδοκίες είναι αυτές που  βοηθούν στη διαμόρφωση της σεξουαλικότητάς σας. Γι αυτό πρέπει να κατανοήσετε τόσο τι ζητάτε ως άτομα, όσο και να σκεφτείτε τι αποτελεί για εσάς σεξουαλική ικανοποίηση.

 

Παρακάτω παραθέτουμε τρόπους που μπορείτε να το επιτεύξτε με την βοήθεια του συντρόφου σας, ώστε να είστε καλά μεταξύ σας και απελευθερωμένοι από ότι σας στερεί την απόλαυση.

Τρόποι επίτευξης καλού σεξ

Μιλώντας στον σύντροφό σας

Ναι καλά διαβάσετε, αφήστε τις ντροπές η οτιδήποτε αρνητικό συναίσθημα που σας αποτρέπει να μιλήσετε ειλικρινά για τα σεξουαλικά προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στην σχέση σας, επειδή μόνο έτσι θα καταφέρετε να τα επιλύσετε και να την απογειώσετε. Θυμηθείτε ότι η επικοινωνία είναι ο ακρογονιαίος λίθος μίας σχέσης.

Βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να μιλήσετε. 

Ας πούμε δεν χρειάζεται την ώρα του σεξ να αρχίσετε να μιλάτε για την αγάπη διότι έτσι χάνεται η στιγμή της πράξης, γι αυτό φροντίστε να τα πείτε αυτά σε κάποιο ποιο ουδέτερο έδαφος και κατά την διάρκεια του σεξ περιοριστείτε σε ότι αφορά αυτό.

Αποφύγετε τις γλυκές παρατηρήσεις. 

ΑΝ υπάρχει κάτι που κάνει ο σύντροφος σας κατά την διάρκεια του σεξ και σας ξενερώνει φροντίστε να του περάσετε το μήνυμα με τρόπο σοβαρό και κοφτό και όχι με γλυκόλογα ώστε να το καταλάβει και να μην το ξανά επαναλάβει.

Εμπιστευτείτε τον σύντροφό σας για τις αλλαγές στο σώμα σας. 

Πρέπει να μάθετε να συζητάτε με το ταίρι σας τα πάντα που σας απασχολούν ώστε να καταλάβει και εκείνο και να προσπαθήσει να σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε και μαζί να συνεχίστε για το καλύτερο. Γι’ αυτόν τον λόγο μιλήστε για όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σας και επηρεάζουν την σεξουαλική διαδικασία.

Ακολουθεί βίντεο που σας δείχνει τρόπους καλυτέρευσης της σεξουαλικής σας ζωής για περισσότερη ευτυχία

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here