Κορωνοϊός: Αναστολή λειτουργίας εταιρείας συσκευασιών στη Βοιωτία λόγω κρουσμάτων

Στην αναστολή λειτουργίας εταιρείας συσκευασιών στη Βοιωτία προχωρά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου. Η εταιρεία συσκευασιών εδράζεται στη ΒΙΠ. Αυλώνα, στη θέση Ντράσεζα.

Η απόφαση της αναστολής έρχεται κατόπιν διενέργειας επιτόπιου ελέγχου από μικτό κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλια και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου.

Η αναστολή αφορά τη συνολική λειτουργία της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της και εφαρμόζεται για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης του σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου του κορωνοϊού. Σημειώνεται ότι η αναστολή λειτουργίας της εταιρείας ισχύει για 5 ημέρες και ειδικότερα από 18/03/2021 και ώρα 18.00 έως 22/03/2021 και ώρα 06.00.

Ακολουθεί αναλυτικά η απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας : “Την αναστολή λειτουργίας της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΛΑΛΟΥΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ» με ΑΦΜ 084222995 στη ΒΙΠ. Αυλώνα Θέση Ντράσεζα από τη σήμερον 18/03/2021 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 έως και την 22/03/2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 06.00, κατόπιν διενέργειας επιτόπιου ελέγχου από μικτό κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης της διακινδύνευσης της δημόσιας υγείας, και ειδικότερα, για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19”.

Δείτε την απόφαση στη Διαύγεια

 

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here