Τροχαίο Βουλή: Συγκλονίζει η σύζυγος του άντρα που έλαβε την καρδιά του 23χρονου Ιάσονα

Η καρδιά του 23χρονου χτυπά δυνατά στο σώμα ενός νέου άντρα, χάρη στο μεγαλείο ψυχής των δικών του ανθρώπων

Ιδιαίτερα συγκινημένη και ευγνώμων εμφανίστηκε η σύζυγος του άντρα που έγινε ο δέκτης της καρδιάς του 23χρονου Ιάσονα ο οποίος την περασμένη εβδομάδα σκοτώθηκε στο σφοδρό τροχαίο ακριβώς μπροστά από την Βουλή.

«Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Έχουμε περάσει έξι πολύ δύσκολα χρόνια, με άγχος, στεναχώρια, πολύ κούραση, που δεν χάσαμε ποτέ όμως την ελπίδα, την αισιοδοξία, το χαμόγελό μας. Νομίζω αυτό μας έκανε πιο δυνατούς», δηλώνει στον Alpha η σύζυγος.

Η καρδιά του 23χρονου χτυπά δυνατά στο σώμα ενός νέου άντρα, χάρη στο μεγαλείο ψυχής των δικών του ανθρώπων. Η μεταμόσχευση έγινε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, ενώ και το ήπαρ του νεαρού μοτοσικλετιστή βρήκε λήπτη στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Τα νεφρά θα καταλήξουν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ενώ και το δέρμα από τους μηρούς του Ιάσονα θα χρησιμοποιηθεί σε κυρίως σε ανθρώπους με σοβαρά εγκαύματα. Η πράξη της οικογένειας του 23χρονου να δωρήσει τα όργανά του, από τη στιγμή που ήταν εγκεφαλικά νεκρός, μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι η δωρεά οργάνων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here