Κορονοϊός στη Βοιωτία: Προσωρινό «λουκέτο» σε εργοστάσιο λόγω κρουσμάτων

Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Κλειστό για 5 ημέρες θα μείνει εργοστάσιο στη Βοιωτία, λόγω διασποράς κρουσμάτων κορονοϊού.

Την αναστολή λειτουργίας εταιρείας συσκευασιών στον Αυλώνα Βοιωτίας λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου από τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης έως τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 στις 06:00 το πρωί, αποφάσισε η Πολιτική Προστασία.

Συγκεκριμένα, λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου σε εταιρεία συσκευασιών στη ΒΙΠ. Αυλώνα Θέση Ντράσεζα, κατόπιν διενέργειας επιτόπιου ελέγχου από μικτό κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here