Υπ. Υγείας Αγγλία: Οι 5 κρίσιμοι τομείς της ψηφιακής τεχνολογίας υγείας

Υπ. Υγείας Αγγλία: Από την οδήγηση του ψηφιακού μετασχηματισμού στις περιοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας ΕΣΥ Αγγλίας NHS που έχει μείνει πίσω μέχρι την ενδυνάμωση του προσωπικού ώστε να είναι σε θέση να επηρεάσει την αλλαγή στους χώρους εργασίας του, ο Υπουργός Υγείας παρουσίασε τα βασικά του οράματα για την ισχύ της ψηφιακής τεχνολογίας στην υπηρεσία υγείας. Μιλώντας στο εικονικό φεστιβάλ Ψηφιακής Υγείας REWIRED 2021, ο Ματ Χάνκοκ παρουσίασε τις πέντε περιοχές που θεωρούσε κρίσιμες για την αποστολή:

  1. Ψηφιοποιήστε τις περιοχές του ΕΣΥ NHS που δεν έχουν ήδη ψηφιακή επάρκεια, επιτρέποντας σε όλους να μπορούν να επωφεληθούν από την ψηφιακή τεχνολογία
  2. Σύνδεση του συστήματος για να διασφαλιστεί η ομαλή και εύκολη ροή δεδομένων. Αυτό περιλαμβάνει τη συγκέντρωση δεδομένων που είχαν προηγουμένως διατηρηθεί σε σιλό και τον εξορθολογισμό της χρήσης δεδομένων και της εμπειρίας των χρηστών με δεδομένα του ΕΣΥ NHS
  3. Η τεχνολογία πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο παρέχεται φροντίδα, και όχι απλώς να εκσυγχρονίσει παλιά, αναλογικά συστήματα. Η ψηφιακή τεχνολογία δεν επιτρέπεται να είναι απλώς μια «ωραία» λύση ή ένα «μπουλόνι» λύσης
  4. Πρέπει να οικοδομήσουμε για το μέλλον, όχι μόνο να παρέχουμε λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα
  5. Δώστε στους ανθρώπους τη δύναμη και την ευκαιρία να οδηγήσουν την ψηφιακή αλλαγή όπου εργάζονται

Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα πτυχών, αυτοί οι βασικοί τομείς θεωρήθηκαν ως εμπόδια που έπρεπε να ξεπεραστούν για την ψηφιοποίηση του ΕΣΥ NHS.

Ο κ. Χάνκοκ εξήγησε: «Τώρα, είναι μια σημαντική στιγμή να προωθήσουμε και να οδηγήσουμε την ψηφιακή ατζέντα μπροστά. «Πρέπει να μάθουμε από την πανδημία. Πρέπει να μάθουμε από τις προκλήσεις και τις επιτυχίες, με την πίστη στη δύναμη της τεχνολογίας να αλλάξουμε την υγειονομική περίθαλψη των ανθρώπων που είναι πλέον κοινή στο ΕΣΥ NHS.

«Ένα από τα [πλεονεκτήματα] που θα μπορούσαμε να καλέσουμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, λόγω του έργου που έχουμε κάνει πριν από την πανδημία, είναι η δύναμη της ψηφιακής τεχνολογίας. «Σε αυτές τις στιγμές εξαιρετικής αλλαγής πρέπει να δούμε τι έχει λειτουργήσει και τι μπορούμε να προχωρήσουμε.

Πώς μπορούμε να βασιστούμε σε αυτό, ως στιγμή ψηφιακού μετασχηματισμού, και να το μετατρέψουμε σε κίνηση.

«Ήταν μια χρονιά μεγάλων αλλαγών, αλλά τώρα είναι η ώρα να φτιάξουμε το πνεύμα που έχουμε δει [σε ολόκληρο το ΕΣΥ NHS] και να το θέσουμε στην υπηρεσία εκείνων των ανθρώπων που επιλύουν τις νέες προκλήσεις μπροστά»

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here