Λαμία: Προφυλακίστηκε ο 53χρονος για τον βιασμό 19χρονης


Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 53χρονος που φέρεται να βίασε με την απειλή μαχαιριού 19χρονη από τη Λαμία

Ο 53χρονος ανέβηκε την Παρασκευή τα σκαλιά των Δικαστηρίων της Λαμίας και απολογήθηκε ενώπιον της κ. Ανακρίτριας και του κ. Εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη της 19χρονης και ότι δεν υπήρξε βιασμός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο κατηγορούμενος δεν έπεισε τους δικαστικούς λειτουργούς οι οποίοι, ομόφωνα, αποφάσισαν ότι έπρεπε να προφυλακιστεί.

«Με βίασε με το μαχαίρι στο λαιμό»

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ο 53χρονος οδήγησε με το αυτοκίνητο του την 19χρονη σε ερημικό σημείο στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού, όπου με την απειλή μαχαιριού την βίασε. «Φώναξε όσο θέλεις, δεν σε ακούει κανένας…εδώ έχω σκοτώσει άλλες τρεις γυναίκες», της είπε ο 53χρονος ο οποίος μάλιστα τη χτύπησε και στο πρόσωπο.

Όταν ο 53χρονος τη βίασε και θέλησε να φύγει διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο είχε ακινητοποιηθεί από βλάβη. Τότε της είπε ότι θα πάρουν την Αστυνομία να ζητήσουν βοήθεια και να μην πει τίποτα για το βιασμό. Όμως η 19χρονη βρήκε τον τρόπο να τηλεφωνήσει ξανά, κρυφά αυτή τη φορά, στην Αστυνομία και να ενημερώσει για όσα συνέβησαν.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 53χρονο και τον μετέφεραν στο αστυνομικό μέγαρο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ