Σεξουαλική υγεία: Τα οφέλη του σεξ στην μέση ηλικία

Τα άτομα στην μέση ηλικία είναι πλέον εκπαιδευμένα και ποιο σίγουρα για τον εαυτό τους, επίσης επειδή είναι έμπειρα ξέρουν πάρα πολύ καλά τι θέλουν κι τι είναι αυτό που πραγματικά τα ευχαριστεί γι αυτόν τον λόγο λοιπόν είναι και σε θέση να κάνουν πολύ καλύτερο σεξ.

 

Ωστόσο πολλά άτομα μέσης ηλικίας αντί να πιαστούν από τα θετικά, επιλέγουν να μπλοκάρουν τον εαυτό τους και να απομακρύνονται από τις σεξουαλικές απολαύσεις επειδή ντρέπονται είτε για την μεταβολή του σώματος τους, είτε για τυχόν δυσλειτουργίες που έχουν εμφανιστεί λόγω ηλικίας, υπάρχουν βέβαια και άτομα που έχουν χάσει τον/την συντροφό τους και δεν θέλουν κάτι παραπάνο η και άτομα που το ταίρι τος πάσχει από κάποια πολύ σοβαρή ασθένεια.

Γι΄ αυτό εμείς σε μία προσπάθεια να σας ξεμπλοκάρουμε και να σας κάνουμε να έχετε μία πιο ενεργή σεξουαλική ζωή σας βρήκαμε τα οφέλη που θα αποκομίσετε από αυτό ώστε να αρχίσετε να σκέφτεστε με διαφορετικό τρόπο.

Οφέλη του σεξ στην μέση ηλικία

  • Βελτιώστε την ψυχική και σωματική υγεία. Το σεξ μπορεί να κάψει λίπος, να κάνει τον εγκέφαλο να απελευθερώσει ενδορφίνες και να μειώσει δραστικά το άγχος και έτσι να καταφέρετε να απαλλαγείτε από πολλά προβλήματα υγείας
  • Αυξήστε τη διάρκεια ζωής. Μέσα από τα οφέλη που βελτιώνουν την υγεία, μια καλή σεξουαλική ζωή μπορεί να προσθέσει χρόνια στη ζωή σας, οπότε έχετε έναν πολύ καλό λόγο για να μην σταματήσετε σε όποια ηλικία και να είστε.
  • Εδραιώστε τις σχέσεις. Το σεξ είναι μια ευκαιρία να εκφράσετε την εγγύτητα της βαθύτερης σχέσης σας.
  • Δώστε καταφύγιο. Το σεξ σάς δίνει την ευκαιρία να ξεφύγετε από τις μερικές φορές σκληρές πραγματικότητες του κόσμου και είναι κάτι που το ο άνθρωπος το χεριάζετε ανεξαρτήτως την ηλικία του.

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε βίντεο που αναλύει την σπουδαιότητα του sex στην τρίτη ηλικία και φυσικά πως θα το πετύχετε

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here