Πώς να αποκτήσεις τέλειες βλεφαρίδες σύμφωνα με την makeup artist της Gigi Hadid


Ακόμα και οι οπαδοί του φυσικού μακιγιάζ συμφωνούν πως κανένα beauty look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μάσκαρα. Πράγματι, αξιοποιώντας μερικά tricks, το βλέμμα σου μπορεί να δείξει στη στιγμή υπέροχο και “ζωηρό”. Την ίδια στιγμή, η εφαρμογή της μάσκαρα μπορεί να γίνει περίπλοκη, μιας και είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν κόμποι ή να μουτζουρωθείς.

Ποια, λοιπόν, είναι καταλληλότερη από τη global makeup artist της Maybelline, Erin Parsons – η οποία δουλεύει τακτικά με τη Gigi Hadid -, για να μας δώσει τους 6 “χρυσούς” κανόνες που αφορούν την εφαρμογή της μάσκαρα; Καμία!

Ιδού τι μάθαμε από την Parsons για τέλειες βλεφαρίδες:
Χρησιμοποίησε πάντα ένα ψαλίδι βλεφαρίδων

“Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι να μη δίνουν καμπύλη στις βλεφαρίδες τους. Πιστεύω πως αυτό κάνει μεγάλη διαφορά” λέει η Parsons.

Δοκίμασε μία χτένα βλεφαρίδων

“Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό μεταλλικό χτενάκι που θα διαχωρίσει τις βλεφαρίδες σου και θα τις προετοιμάσει για την εφαρμογή της μάσκαρα”.

Άφησε το ένα στρώμα μάσκαρα να στεγνώσει πριν εφαρμόσεις κι άλλο

Η Parsons εξηγεί: “Πρώτα καμπυλώνω τις βλεφαρίδες, έπειτα εφαρμόζω μία στρώση μάσκαρα και την αφήνω να στεγνώσει. Αν οι βλεφαρίδες μου πέσουν θα ξαναχρησιμοποιήσω το ψαλίδι και θα εφαρμόσω ξανά μάσκαρα. Μετά, χρησιμοποιώ το χτενάκι για να τις διαχωρίσω. Ενδεχομένως να επαναλάβω αυτή τη διαδικασία πολλές φορές, ανάλογα με το πόσο μακριές θέλω τις βλεφαρίδες μου”.

Παράλειψε το primer βλεφαρίδων

“Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ primer, αλλά επιλέγω μια μάσκαρα με δυνατή φόρμουλα” λέει.

Εφάρμοσε μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες

Συχνά η Parsons, όταν δουλεύει με κάποια celebrity για το κόκκινο χαλί, θα παραλείψει να βάλει μάσκαρα στις βλεφαρίδες του κάτω βλεφάρου. “Είναι πιο κομψό. Μερικές φορές έχει συμβεί να βάλω μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες και να γίνει ένα με το κονσίλερ”.

Εφάρμοσε μάσκαρα πριν τις ψεύτικες βλεφαρίδες

“Χρησιμοποιώ τις ψεύτικες βλεφαρίδες μόνο για έξτρα ζωηράδα. Πάντα κάνω τις φυσικές βλεφαρίδες τέλειες και μετά βλέπω πού και αν χρειάζονται οι ψεύτικες” λέει η Parsons.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ