Σεξουαλική τσιγκουνιά: Βήματα για να την καταλάβεις.

Αν έχεις γνωρίσει κάποιον μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αρχίζετε να επικοινωνείτε σε καθημερινή βάση αλλά μόνο μέσω μηνυμάτων αρχίστε να ψιλιάζετε ότι ίσως κάτι δεν πηγαίνει και τόσο καλά

Τα πράγματα είναι πολύ απλά ένας άνδρας ο οποίος προτιμάει να κάνει διαδικτυακές γνωριμίες και να συνεχίζει την επικοινωνία μέσω αυτών, χωρίς να μπει στην διαδικασία να ανταλλάξει έναν αριθμό τηλεφώνου τότε σίγουρα είναι ένα δείγμα ότι προτιμάει τις διαδικτυακές σχέσεις επειδή είναι οικονομικές η ακόμα καλύτερα εντελώς ανέξοδες.

  • Αυτό το είδος των ανδρών τις περισσότερες φορές δεν είναι μόνο τσιγκούνηδες στην τσέπη αλλά και στα συναισθήματα αλλά και στο σεξουαλικό τους δόσιμο και αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι ικανή ούτε να νιώσουν αλλά και γιατί έχουν μάθει να σπαταλάνε χρόνο και να πλησιάζουν κόσμο μόνο εκείνες τις φορές που το θέλουν και μόνο υπο καταστάσεις που τους είναι εντελώς ανέξοδες.
  • Ακόμα προσέξετε πολύ πριν μπλέξετε με έναν άνδρα ο οποίος σας δίνει τέτοια μηνύματα από την αρχή επειδή το πιο πιθανό είναι να σας λογαριάζει και εσάς όπως το τι θα ξοδέψει, δηλαδή να ασχολείτε μαζί σας και να σας δίνει ότι μπορεί για όσο χρονικό διάστημα οι απαιτήσεις σας αναλογούν στην τιμή του μηνύματος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ναι καλά καταλάβατε όσο τα λεφτά που θα ξοδεύει θα ανέρχονται στα0 ευρώ.
  • Ακόμα σκεφτείτε ότι όπως στέλνει τέτοια μηνύματα σε εσάς θα στέλνει και σε οποιοδήποτε άλλη γυναίκα προκειμένου ανέξοδα να παίρνει την ευχαρίστηση που θέλει και να περνάει την ώρα του. Αυτό επίσης τονίζει την συναισθηματική και ρηχή του τσιγκουνιά οπότε κορίτσια μακριά από τέτοιου είδους γνωριμίες.

Θυμηθείτε όποιος είναι τσιγκούνης στην τσέπη , είναι αυτομάτως και σε αυτά που νοιώθει αλλά και σε αυτά που μπορεί να δώσει στον άλλον με βάση τα συναισθήματα.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για την σεξουαλική υγεία και πως θα καταφέρεις να την επιτύχεις

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here