Θανάσης Κοντωγιώργης εμβόλιο: Τότε θα είναι διαθέσιμα σε όλους του πολίτες

Σε δηλώσεις πρόεβη   το πρωί της Τετάρτης Συντονισμού της κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης, σχετικές με το πότε θα ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες να εμβολιάζονται για να χτίσουν ανοσία κατά του Κορωνοίου.

 

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου, «Μέχρι τέλος Απριλίου θα έχουμε ορατότητα για το τι μπορούμε να κάνουμε και με συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες» βοηθώντας πιο πολύ στην επίτευξη της διαδικασίας.

Άνοιγμα πλατφόρμας για πολίτες με υποκείμενα νοσήματα

  • Ενώ Επανέλαβε ότι την Παρασκευή 19 Μαρτίου ανοίγει η πλατφόρμα για τα ραντεβού του εμβολιασμό 250.000 πολιτών με υποκείμενα νοσήματα. Έτσι λοιπόν από την από την Παρασκευή, όσοι είναι εγγεγραμμένοι στην άυλη συνταγογράφηση θα λάβουν μήνυμα και οι υπόλοιποι θα κλείσουν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας. Για τα ραντεβού αν πρόκειτε για μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα τότε μπορούν να απευφθειθούν στο κοντινότερο φαρμακείο της περιοχής τους και να κλείσουν από εκεί το ραντεβού τους.

Άνοιγμα πλατφόρμας για πολίτες από 70-74 ετών

  • Σύντομα και πιο συγκεκριμένα θα ακολουθήσει το άνοιγμα της πλατφόρμας, στις 26 Μαρτίου, για τα άτομα 70 έως 74 ετών και στις αρχές Απριλίου για την επόμενη ηλικιακή κατηγορία 65 έως 69 ετών. Όπου μπορούν να επικυρώσουν τα ραντεβού τους με τον ίδιο τρόπο που αναφέρθηκε προς τα πάνω.

Γιατί πρέπει να εμβολιαστούν οι πολίτες

  • Ο Θάνος Κοντογιώργης δεν δίστασε να μιλήσει και για την προστασία που παρέχουν τα εμβόλια , προτρέποντας όλους τους πολίτες να κλείσουν τα ραντεβού τους για να τα κάνουν όταν θα είναι διαθέσιμα με βάση την ηλικία τους και να μην θεωρήσουν ότι κάποια είναι πιο ασφαλή από κάποια άλλα η το αντίθετο.

Τι θα γίνει με τα χαμένα ραντεβού της astrazeneca

  • Τέλος έκλεισε με την απάντηση στην ερώτηση τι μέλει γενέσθαι με όλους τους πολίτες που είχαν κλίσει τα ραντεβού τους με την astrazeneca αλλά λόγου όλου του χάους με την μη εγκυρότητα του εμβολίου , αποφάσισαν να τα ακυρώσουν για να λάβουν την απάντηση ότι όλα τα εμβόλια θα επαναπρογραμματιστούν κανονικά εντός του επόμενου διαστήματος.

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις του

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here