Κορονοϊός: Θρήνος στη Μαλεσίνα – Πέθανε η Ελένη Αδαμοπούλου

Δυστυχώς ο αόρατος εχθρός συνεχίζει να «θερίζει» ζωές στη Μαλεσίνα, που μέχρι τώρα μετράει 8 θανάτους, ενώ την ίδια ώρα δίνουν μάχη στη ΜΕΘ και άλλοι κάτοικοι της Μαλεσίνας, οι οποίοι μάλιστα είναι και νέοι σε ηλικία.

Τελευταίο θύμα η 69χρονη Ελένη Αδαμοπούλου η αρχόντισσα της Μαλεσίνας, όπως την αποκαλούσαν, που «έσβησε» στο ΓΝ Λαμίας. Ευγενική, καλοσυνάτη, ήρεμη, άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού.

Η Ελένη Αδαμοπούλου ήταν πρόεδρο στο παράρτημα-Λοκρίδος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

H εκλειπούσα στα δεξιά

Το συλλυπητήριο μήνυμα Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας:

Το Δ.Σ. της Ε.Α.Ε. εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια από την COVID-19 της προέδρου του παραρτήματος μας στη Λοκρίδα, αγαπητής σε όλους Ελένης Αδαμοπούλου.

Σκληρή και άνιση η μάχη της με την πανδημία που τόσο ταλαιπωρεί την περιοχή της. Στη ζωή της χαρακτηρίστηκε από την μεγάλη κοινωνική προσφορά, από την άρτια επιστημονική κατάρτιση και συνέπεια στη δουλειά της ως φαρμακοποιού, από την αγάπη και εκτίμηση που την περιέβαλαν οι συμπολίτες της και από την έντονη δραστηριότητας της στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία αφού αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του παραρτήματος Λοκρίδας και επί σειρά ετών πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της από τις θέσεις που κατείχε και αυτό με πίστη και αγαθή προαίρεση.

Στην οικογένεια της, αλλά και σε όλα τα μέλη μας στη Λοκρίδα και στους πολίτες που την αγάπησαν εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας, ενώ είμαστε βέβαιοι πως η κληρονομιά του ανθρωπισμού που άφησε πίσω της θα εμπνέει και θα καθοδηγεί τα μέλη μας και όσους στηρίζουν τον καλό σκοπό που υπηρετούμε.

Πηγή: lamiareport.gr


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here