Σεξουαλική υγεία Σεξ: Τα οφέλη του στον οργανισμό

Το σεξ είναι πολύ σημαντικό για την σωστή λειτουργία του ανθρώπινου αλλά και ψυχικού οργανισμού μας και γι αυτό καλό θα ήταν να στοχεύουμε σε μία πολύ καλή σεξουαλική ζωή.

 

Μελέτη βρετανών επιστημόνων έδειξε ότι η συμβολή του στην υγεία είναι τεράστια και γι αυτόν τον λόγο προτείνει να υπάρχει αδιαλείπτως στην καθημερινότητα των ανθρώπων, προκειμένου να έχει μία πολύ καλή υγεία αλλά και ψυχική ισορροπία.

Σε ποιους διεξάχθηκε η μελέτη

  • Στην μελέτη που διεξάχθηκε προσπάθησαν να συμπεριλάβουν άτομα τα οποία ανήκαν στην ηλικιακή τάξη από 18-50χρονών, ήταν και άνδρες και γυναίκες και είχαν ενεργή σεξουαλική ζωή, ενώ η πραγματική ηλικία τους δεν ανταποκρινόταν σε καμία περίπτωση με την εμφάνισή τους. Αφού εμφανισιακά φαινόντουσαν πολύ νεότεροι.

Συμπέρασμα μελέτης

  • Το συμπέρασμα της μελέτης έφερε στο φώς ότι αυτά τα άτομα έκαναν 50% περισσότερο σεξ απ’ ότι οι μέσοι συνομήλικοί τους.
  • Ειδικότερα οι γυναίκες είχαν φροντίσει να έχουν  πολλούς περισσότερους  οργασμούς από το κανονικό.

Που οφείλετε το συμπέρασμα

Οι ειδικοί θεωρούν ότι η καλή και έντονη σεξουαλική ζωή , αφήνει το περιθώριο στον οργανισμό να ελευθερώσει ενδονεφρίνες, οι οποίες προκύπτουν από το γεγονός της χαράς που δημιουργεί η σεξουαλική πράξη. Πιο συγκεκριμένα Οι ουσίες αυτές είναι γνωστό πως;

  1. καθυστερούν την διαδικασία του γήρατος και γι αυτό μας συμφέρει να της κρατάμε σε υψηλό επίπεδο.
  2. Ελαττώνουν το στρες και έτσι ωφελούν τον τρόπο λειτουργίας του σώματος, διότι έτσι το σώμα μπορεί να απόλαυση πολύ περισσότερο την στιγμή.
  3. η  ανθρώπινη αυξητική ορμόνη μειώνει το λίπος και αυξάνει τον μυϊκό ιστό γεγονός που χαρίζει σφριγηλότατα στο σώμα και αυτοπεποίθηση. Με αποτέλεσμα να διακατεχόμαστε από πάρα πολύ θετικά συναισθήματα γιατί νιώθουμε πολύ καλά με τον οργανισμό μας.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για μία πολύ καλή σεξουαλική ζωή

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here