Γιατρός Οδηγίες: Εάν είναι ασφαλές να κάνετε πληρωτικά ρυτίδων και μπότοξ ταυτόχρονα με το εμβόλιο covid


Γιατρός Οδηγίες:Η δρ Sarah Tonks ισχυρίστηκε ότι το μπότοξ, οι θεραπείες με λέιζερ και τα χημικά peeling είναι ασφαλή να κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με το εμβόλιο. Οι πιθανοί κίνδυνοι της αλληλεπίδρασης του εμβολίου με καλλυντικές ενέσεις είναι ένα καυτό θέμα αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την κορυφαία αισθητικό δρ Sarah Tonks.Η γιατρός μοιράστηκε τις σκέψεις της για το θέμα σε ένα πρόσφατο βίντεο στο YouTube.

“Ένα από τα εξαιρετικά καυτά θέματα τώρα στην αισθητική ιατρική είναι τι να κάνουμε για αυτό το μικρό πρόβλημα της Covid”, είπε στο βίντεο. “Συγκεκριμένα πώς πρέπει να προγραμματίσετε τις θεραπείες σας γύρω από το να έχετε το εμβόλιο Covid;” “Το να έχεις το εμβόλιο Covid σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις καθόλου θεραπείες και ποιες θεραπείες επηρεάζει;”

Η Δρ Tonks ισχυρίστηκε ότι “δεν υπάρχουν προβλήματα” να κάνετε μπότοξ, θεραπείες με λέιζερ ή χημικά peeling περίπου την ίδια στιγμή που λαμβάνετε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

Ωστόσο, προειδοποίησε ότι το εμβόλιο του κορωνοϊού θα μπορούσε να αλληλεπιδράσει με ενέσεις δερματικών πληρωτικών.

Η γιατρός πρότεινε ότι η λήψη των δύο ενέσεων ταυτόχρονα ή περίπου την ίδια ώρα θα μπορούσε να προκαλέσει πρήξιμο, ερυθρότητα και σκληρούς σβώλους. Η Δρ Tonks συνέχισε λέγοντας ότι ο προγραμματισμός των ενέσεων δερματικών πληρωτικών και το εμβόλιό σας θα πάρει «λίγη πιθανολόγηση» μέχρι να γίνουν διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες για το εμβόλιο. “Προφανώς τα εμβόλια δεν έχουν κυκλοφορήσει για πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα, οπότε όλες οι πληροφορίες σχετικά με το πώς να χρονομετρηθούν οι ενέσεις δερματικών πληρωτικών γύρω από το εμβόλιό σας είναι λίγο πιθανό να λειτουργήσουν”, πρόσθεσε στο βίντεο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ