Ηνωμένο Βασίλειο: Γιατί το Diamond Whites είναι η κορυφαία επιλογή για αόρατους ευθυγραμμιστές δοντιών


Ηνωμένο Βασίλειο: Γιατί το Diamond Whites είναι η κορυφαία επιλογή για αόρατους ευθυγραμμιστές δοντιών στο Ηνωμένο Βασίλειο Γνωστή ως η εκλεκτή επιλογή για αόρατους ευθυγραμμιστές δοντιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Diamond Whites χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνολογία που βοηθά τους ασθενείς να παρακολουθούν την πρόοδό τους όσο βρίσκονται στο σπίτι.

“Αυτές τις μέρες, αναμένεται να έχουμε ίσια δόντια”. Με αυτήν τη νέα τάση, περισσότεροι άνθρωποι διερευνούν επιλογές για να ισιώσουν τα δόντια τους είτε νέοι είτε μεγάλοι. Και με την πρόσφατη άνοδο των δοντιών στο σπίτι μέσω αόρατων ευθυγραμμιστών, εμφανίστηκε μια τεράστια αύξηση νέων και επερχόμενων εταιρειών στον κλάδο.

Ακόμα, για όσους βρίσκονται στο πρόβλημα, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουν τις διαφορές μεταξύ όλων των επιλογών. Ήρθαμε σε επαφή με τον διευθύνωοντα σύμβουλος (CEO) της Diamond Whites για να συζητήσουμε! Γνωστή ως η εκλεκτή επιλογή για αόρατους ευθυγραμμιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Diamond Whites χρησιμοποιεί μια ειδική τεχνολογία που βοηθά τους ασθενείς να παρακολουθούν την πρόοδό τους όσο βρίσκονται στο σπίτι. Αυτό επιτρέπει στους οδοντιάτρους, όπως ο Δρ Marques που επιβλέπει και εγκρίνει κάθε σχέδιο θεραπείας Diamond Whites, να αναθεωρούν και να διατηρούν τη θεραπεία σε κάθε βήμα. Σε αντίθεση με άλλες μάρκες Αόρατων ευθυγραμμιστών Invisible Aligner στο σπίτι, παρακολουθούμε την πρόοδό σας εξ αποστάσεως κάθε εβδομάδα μέσω της εφαρμογής ScanBox και smartphone », λέει ο Ben Reed. “Χρησιμοποιώντας εξαιρετικά έξυπνη τεχνητή νοημοσύνη που έχει λάβει πάνω από μισό δισεκατομμύριο σαρώσεις με την υποστήριξη της πλήρως καταρτισμένης οδοντιατρικής ομάδας μας, εξετάζουμε την πρόοδό σας την εβδομάδα που μας πέρασε και σας ενημερώνουμε πότε τα δόντια σας είναι έτοιμα να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο.

Ως αποτέλεσμα, καταφέραμε να μειώσουμε τον χρόνο για την καρέκλα της κλινικής, όχι μόνο για να εξοικονομήσουμε χρόνο στον πελάτη, αλλά και για τα έξοδα που προκύπτουν από αυτόν».

Αλλά αυτό που κάνει το Diamond Whites ακόμη περισσότερο να αξίζει είναι η τιμή του.

Ενώ τα σιδεράκια και το Invisalign ήταν σχεδόν ανέφικτα για μερικούς, το Diamond Whites προσφέρει τιμές προσιτές και λογικές για οποιονδήποτε.

Η εταιρεία, με τη σειρά της, έδωσε σε αμέτρητους ασθενείς την ευκαιρία να αποκτήσουν το χαμόγελο των ονείρων τους, όλα σε προσιτή τιμή. “Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, η απόκτηση γνώσης από έναν από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) Οδοντιάτρους στο Ηνωμένο Βασίλειο”, λέει ο Ριντ. «Έχοντας περάσει πολλά χρόνια μαθαίνοντας για τη λεύκανση της βιομηχανίας, το να μαθαίνεις από έναν δάσκαλο στον τομέα του από την πλευρά του ισιώματος είναι εκπληκτικό. Το γεγονός ότι μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας στη βάση πελατών μας είναι επίσης φανταστικό!»

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ