Σκέρτσος: Αν δεν προσέλθουν κάποιοι γιατροί, θα προχωρήσουμε στους επόμενους

«Αν δεν προσέλθουν κάποιοι από τους 206 γιατρούς που επίταξε η κυβέρνηση, θα προχωρήσουμε με τους επόμενους, θα εξαντλήσουμε την δεξαμενή των 2.000 γιατρών που υπάρχουν στην Αττική», επεσήμανε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Άκης Σκέρτσος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΣΚΑΪ.

«Eίμαστε σε κρίσιμη κατάσταση, τώρα χρειάζεται να βάλουν δυνάμεις και οι ιδιώτες γιατροί», τόνισε.

Αναφορικά με το περαιτέρω άνοιγμα των δραστηριοτήτων ο κ. Σκέρτσος επεσήμανε πως θα αξιολογηθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα των επόμενων ημερών και οι αποφάσεις θα ληφθούν την Παρασκευή. Σύμφωνα με τον ίδιο στόχος της κυβέρνησης είναι το ελεγχόμενο άνοιγμα με βάση πάντα την πορεία της πανδημίας.

Για την επανεκκίνηση του λιανεμπορίου ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό απέφυγε να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία, ωστόσο τόνισε πως είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης να λειτουργήσει η αγορά. Σχετικά με τα σχολεία ο κ. Σκέρτσος σημείωσε πως πρώτα θα επιστρέψουν στα θρανία οι μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Αίτηση για δάνειο στη NOVELTY FINANCE (noveltyfinances@gmail.com) με επιτόκιο 3%.

  Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο κόστος για να αντιμετωπίσετε, ένα Δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γίνει αυτό.

  Το NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτο: μπορείτε να δανειστείτε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000 ευρώ), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής που κυμαίνονται από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων ενοποίησης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις με επιτόκιο 3%.

  Αυτό που παίρνεις:
   Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση
   Ανταγωνιστικά επιτόκια
   Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
   Η δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής του δανείου σας (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό κεφαλαίου του δανείου)
   Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
   Η πρώτη αποπληρωμή του δανείου σας ξεκινά σε έξι μήνες μετά την έγκριση.

  Πώς να εφαρμόσει:
  Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
  Οι επιχειρήσεις ή τα άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης, θα πρέπει να στείλουν ένα email στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή να επικοινωνήσουν με τον Krystian Damian στο WhatsApp μέσω +48732121095 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here