Κορωνοιός εμβόλια: Στην Β φάση εμβολίων πέρασε η Αυστραλία

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας από σήμερα περνά στην β’ φάση εμβολιασμού του πληθυσμού της και αυτό την κάνει πολύ χαρούμενη.

Αυτό συμβαίνει επειδή ότι διαθέτουν το εμβόλιο  του COVID-19  αποτελεί μια από τις πιο  μεγάλες ασκήσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης που έγινε  ποτέ στην χώρα της Αυστραλίας και γι αυτό η κυβέρνηση της Αυστραλίας χαίρετε πάρα πολύ που ο κόσμος έχει ανταποκριθεί με τέτοιον ενθουσιασμό απέναντι σε αυτό.

Σε ομιλία που εξέδωσε η ίδια η κυβέρνηση  τόνισε ότι μέσω του εμβολιασμού θα υπάρξει ανάκαμψη της οικονομίας αλλά και φοβερά οφέλη στον κοινωνικό τομέα πέρα από τον οικονομικό και έκανε τους πολίτες να θέλουν όσο τίποτα να εμβολιαστούν.

Επίσης ανακοίνωσε ότι λόγω της συρροής του κόσμου για να εμβολιαστεί θα αυξήσουν τις κλίνες από 1.000 σε 4.000 και ότι απλά χεριάζετε λίγη υπομονή από τους πολίτες μέχρι την υλοποίηση του. Στην συνέχεια εξανήγγειλε την λίστα με σειρά προτεραιότητας για την Β’ φάση του εμβολιασμού.

Λίστα με σειρά προτεραιότητας για β΄φάση εμβολιασμών

  1. ηλικιωμένοι ενήλικες όπου η ηλικία τους κυμαίνεται από 80 ετών και άνω
  2. ηλικιωμένοι ενήλικες όπου η ηλικίας του κυμαίνεται από 70 ετών και άνω
  3. εργαζόμενοι  που απασχολούνται στον τομέα της υγείας και που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν στην 1α φάση
  4. Αβορίγινες και Torres Strait Islander όπου η ηλικίας του είναι πάνω από 55 ετών
  5. ενήλικες η οποία πάσχουν από υποκείμενα η άλλα νοσήματα.
  6. ενήλικες με πολύ σοβαρή αναπηρία που αντιμετωπίζουν και σοβαρά η μη υποκείμενα νοσήματα
  7. Εργαζόμενοι σε άμεσους ανάγκης εργασίες προκειμένου να είναι απόλυτα προστατευμένοι.

Στην συνέχεια αναφέρει ότι η κυβέρνηση της Αυστραλίας προχώρησε σε συνεννόηση με το μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο που βρίσκετε στην χώρα της και εξασφάλισε τα εμβόλια για όλο τον πληθυσμό άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις προκειμένου να δράσει άμεσα σε όλο αυτό. Σε σχέση με άλλες χώρες που υποχρεώνονται να περιμένουν πότε θα έρθουν από τα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα.

Ακολουθεί βίντεο με ανάλυση των εμβολίων

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here