Σεξουαλική ζωή Σεξ: Δες πως θα απαλλαγείς από καρδιακά προβλήματα

Όταν έχουμε καλή σεξουαλική ζωή, έχουμε αυτομάτως και καλή σωματική και ψυχική υγεία τονίζουν οι επιστήμονες.

Το  συμπέρασμα που ειπώθηκε παραπάνω προέκυψε από μία Έρευνα η οποία παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια μίας ημερίδας μεταβολισμού η οποία διοργανώθηκε από το Ελληνικό Κέντρο Μεταβολικών Νοσημάτων και άλλα διάφορα νοσοκομεία τα οποία θέλανε και εμπράκτως να αναδείξουν την συμβολή του καλού σεξ στην υγεία του ανθρώπου.

Ποιοι συμμετείχαν στην έρευνα

  •  Η έρευνα που διεξάχθηκε χρησιμοποίησε άνδρες εθελοντές οι οποίοι ηλικιακά κυμαίνονταν από 30-80 χρονών και απέδειξαν ότι διατηρούσαν μία απόλυτα ενεργή σεξουαλική ζωή το λιγότερο 2-3/ εβδομάδα. Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν τουλάχιστον θεαματικά και έδωσε πολύ θετική λύση στην έρευνα. Τα παραθέτουμε παρακάτω

Αποτελέσματα της έρευνας.

  1. Οι άνδρες που είχαν ενεργή σεξουαλική ζωή χωρίς απαραίτητα να είναι με την ίδια σύντροφο 2-3 φορές την εβδομάδα είχαν 50% λιγότερες πιθανότητες να νοσήσουν από καρδιακά προβλήματα σε όλη τους την ζωή.
  2. Οι άνδρες από την άλλη που είχαν ερωτικές επαφές για περισσότερες από 2-3 φορές την εβδομάδα με άτομο όμως που ήταν συναισθηματικά δεμένοι , είχαν ακόμα καλύτερη πρόγνωση, αφού η σεξουαλική επαφή τους έκανε να αποβάλλουν οποιαδήποτε στρεσιογόνα κατάσταση με αποτέλεσμα να αποφεύγουν πλήρως τα καρδιακά επεισόδια.

Συμβουλή επιστημών

Οι επιστήμονες αξιολογώντας και πολλά άλλα δεδομένα , αλλά και το γεγονός ότι η χώρα μας βάλλετε από πολλές κακές συνήθειες οι οποίες επηρεάζουν την υγεία και οδηγούν με συνοπτικά βήματα στον θάνατο, αποφάσισαν να δώσουν συμβουλές για να τα αποφύγουμε και να είμαστε καλά. Οι συμβουλές αυτές είναι:

  1. Κάντε πολύ και καλό σεξ γιατί θα αποφύγετε τα καρδιακά προβλήματα αλλά και η χαρά της απόλαυσης θα σας κάνει να αποβάλλετε το άγχος.
  2. Κοιμηθείτε πάρα πολύ καλά, ο ύπνος βοηθάει τον οργανισμό και ξεκουράζει τον εγκέφαλο με αποτέλεσμα την σωστή λειτουργία του οργανισμού μας.
  3. Αποφύγετε την καθιστική ζωή και τις τροφές που παχαίνουν.

Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για καλή σεξουαλική υγεία

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here