ΚΑΛΥΨΩ Ψωρίαση: Νέα, σύχρονη ιστοσελίδα για το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών ΚΑΛΥΨΩ

Νέα, σύγχρονη, δυναμική και λειτουργικά εύκολη στην πλοήγηση ιστοσελίδα δημιούργησε το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ», με την ευγενική χορηγία της NOVARTIS. Στόχος του Συλλόγου είναι η σφαιρική και έγκυρη ενημέρωση για την ψωρίαση, η διευκόλυνση της επικοινωνίας των ασθενών με το Σύλλογο και η παρουσίαση των υπηρεσιών του Συλλόγου.

Το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «ΚΑΛΥΨΩ» είναι ενεργός μη κυβερνητικός οργανισμός στην Ελλάδα για την ψωρίαση. Ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση και τη ψυχολογική υποστήριξη των ασθενών με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα.

Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, η κοινωνική αποστιγματοποίηση της νόσου, η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, η προάσπιση των δικαιωμάτων και η προαγωγή των διαπροσωπικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, που τους συνδέει η κοινή νόσος, αποτελούν βασικούς στόχους του Σωματείου «ΚΑΛΥΨΩ».

Πώς διαμορφώνεται η δομή της νέας πλατφόρμας;

Η δομή της νέας ιστοσελίδας περιλαμβάνει έξι βασικούς πυλώνες ενημέρωσης σε απλή γλώσσα, προκειμένου να ενισχυθεί το μήνυμα του «ΚΑΛΥΨΩ»: «Οι πληροφορίες μεταδίδονται , η ψωρίαση όχι».

Στην πρώτη ενότητα, παρουσιάζονται αναλυτικά η αποστολή και το όραμά του Συλλόγου, το Διοικητικό Συμβούλιο, η Επιστημονική Επιτροπή, η ομάδα Ψυχολογικής Υποστήριξης, καθώς και οι χορηγοί.

Η δεύτερη ενότητα είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στη ψωρίαση, ενώ ακολουθούν οι ενότητες με τις δράσεις του Συλλόγου, τις Ανακοινώσεις, την εγγραφή των νέων μελών, αλλά και την επικοινωνία με δυνατότητα εγγραφής στο newsletter του Συλλόγου «ΚΑΛΥΨΩ».

Μία νέα ενότητα με το τίτλο «Χρήσιμα» περιλαμβάνει αναλυτικές πληροφορίες και συμβουλές για την ασθένεια καθώς και τις πιο συχνές ερωτήσεις με τις απαντήσεις τους.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε στη νέα ιστοσελίδα του Συλλόγου «ΚΑΛΥΨΩ» στην ακόλουθη διεύθυνση: www.kalipso.gr

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here