Άγριες μέλισσες επεισόδιο 113: Δρόσω και Ασημίνα έρχονται αντιμέτωπες

Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα μας απασχολήσουν οι αμφιβολίες της Ελένης, οι απαιτήσεις τις Δρόσως και αν τελικά θα καταφέρει να κάνει την Ασημίνα και τον Νικηφόρο να υποκύψουν σε αυτές αλλά και το απειλητικό μήνυμα προς τον Θέμελη που έρχεται να αναταράξει κι άλλο τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις μεταξύ των ηρώων του χωριού.

Ειδικότερα στο αποψινό επεισόδιο η αυλαία θα ανέβει και κατευθείαν οι τηλεθεατές θα έρθουν αντιμέτωποι με το δίλλημα της Ελένης για το αν θα πρέπει όντως να ακούσει τον Σαράφη και τον Λάμπρο και να οδηγήσει την Μυρσίνη στα δικαστήρια. ένώ ταυτόχρονα θα τους απασχολήσει και η διαμάχη που θα ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο αδερφές Δρόσω και Ασημίνα με φόντο την Γαλλική πρωτεύουσα.

Όσο η Ασημίνα με τον Νικηφόρο αρνούνται να υποχωρήσουν στις απαιτήσεις της Δρόσως , τόσο εκείνη πιέζει καταστάσεις και προσπαθεί να τις δεχτούν τολμώντας ακόμα και να παίξει το τελευταίο της χαρτί.

Από την άλλη ο Βασκάρης πλέον φοβούμενος ότι θα χάσει την δικαστική διαμάχη αρχίζει τις ανοιχτές απειλές απέναντι στον Δούκα Σεβαστό αλλά και την Μυρσίνη προκειμένου να καταφέρει να εξασφαλίσει την βοήθεια τους. Ενώ ο Δούκας εξακολουθεί να ασκεί πιέσεις στον Γραμματικό για να καταφέρει να εξασφαλίσει την βοήθεια του και όντως καταφέρνει να τον κάνει να διχάζετε για το τελικά θα αποφασίσει.

Ένα απειλητικό σημείωμα εναντίον του Θέμελη το οποίο φέρνει η Δόμνα έρχεται να ταράξει ακόμα μία φορά τα νερά και να ανησυχήσει τόσο την Ανέτ, όσο και τον Μελέτη ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτα τις έρευνες για να βρει τις αποδείξεις που θα δείξουν ότι ο Δούκας βρισκόταν όντως πίσω από την δολοφονία του πατέρα του. Η Ανέτ που ξέρει την αλήθεια για την δολοφονία και τον πραγματικό ένοχο. εξακολουθεί να βασανίζεται από ενοχές.

Το αποψινό επεισόδιο θα κλίσει με μία πολύ ευχάριστη ανατροπή, αφού όλο το χωριο θα χαρεί από τα νέα του επικείμενου γάμου της Ρίζως και του Προύσαλλη. Επίσης αναφέρουμε ότι το ζευγάρι έχει αποφασίσει να βοηθήσει τον Μιλτιάδη και την Βιολέτα με τον Ευτύχη και τους ανακοινώνει αυτή την απόφαση.

Την ίδια στιγμή βλέπουμε ότι ο Δούκας Σεβαστός έχει αποφασίσει να κινηθεί εναντίον του Βασκάρη.

Ακολουθεί βίντεο με τρέιλερ του επεισοδίου της Τρίτης 23/03/21.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here