Μαρία Βοσκοπούλου: Η αλλαγή που σοκάρει

Η κούκλα κόρης της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου μεγάλωσε και αποφάσισε ότι θέλει να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό κόσμο, αποδεικνύοντας ότι οι διάσημοι και πολυτάλαντοι γονείς της μετέδωσαν το μικρόβιο.

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Βοσκοπούλου το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το έκανε στην σειρά της ΕΡΤ, τα καλύτερα μας χρόνια όπου πραγματικά κέρδισε τις εντυπώσεις κοινού και επαγγελματιών και όλοι αντιλήφθηκαν ότι ένα καινούργιο αστέρι άρχισε να γεννιέται. όπως ήταν λογικό ένα τέτοιο ταλέντο δεν θα μπορούσε μετά την πρώτη του συμμετοχή να μείνει εκτός χώρου γι αυτό μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής της στην σειρά της ΕΡΤ, ακολούθησε δεύτερη επαγγελματική πρόταση σε ένα πολλά υποσχόμενο ρόλο εξίσου της κρατικής τηλεόρασης που αναμένετε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Η σειρά που πρόκειται να να συμμετάσχει λέγεται “καρτ ποστάλ”, και είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Βικτώρια Χίσλοπ.

Αλλαγές για νέο ρόλο

  1. Για τις ανάγκες του νέου της ρόλου η όμορφη Μαρία έπρεπε να πραγματοποιήσει και κάποιες αλλαγές στα μαλλιά της προκειμένου να ταυτιστεί με την πρωταγωνίστρια που ενσαρκώνει στην νέα και πολλά υποσχόμενη σειρά του δημόσιου καναλιού.
  2. Αυτές τις αλλαγές δεν αρκέστηκε απλά να της κάνει, αλλά θέλησε κιόλας γνωρίζοντας πολύ καλά το τηλεοπτικό παιχνίδι, και ότι για να φτάσεις ψηλά πρέπει πάντα να έχεις και την σύμφωνη γνώμη του κόσμου, σε κάθε πτυχή της ζωής σου  σκέφτηκε λοιπόν να συμπεριλάβει και τους φίλους της και θαυμαστές της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω μίας φωτογραφίας αλλά και μίας ερώτησης που  έθεσε σε αυτούς.

Παιχνίδι μέσων

  • Τους ρώτησε λοιπόν αναρτώντας την φωτογραφία της με το καινούργιο της μαλλί αν τους αρέσει η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Αντίδραση κοινού

  • Όπως ήταν λογικό και απόλυτα αναμενόμενο τα like και τα σχόλια έπεσαν βροχή , αφού σε όλους άρεσε αυτή η αλλαγή, κάτι που ήταν απόλυτα λογικό αφού εξακολουθούσε να είναι μία κούκλα.

Ακολουθεί βίντεο με την Μαρία Βοσκοπούλου

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here