Κατερίνη: Στον ανακριτή σήμερα η 75χρονη που έπνιξε με λουρί τσάντα την αδερφή της


Κατερίνη: Η δολοφονία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης – Για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως κατηγορείται η 75χρονη

Στον ανακριτή Κατερίνης θα οδηγηθεί σήμερα (Πέμπτη 19/8) το πρωί η 75χρονη που κατηγορείται ότι έπνιξε με λουρί τσάντας την 73χρονη αδελφή της, στο σπίτι όπου διέμεναν, έξω από την Κατερίνη.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της 75χρονης ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ακολούθως την παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Το έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ συγγενικό πρόσωπο των δύο αδελφών που διαμένει στην ίδια γειτονιά άκουσε φωνές και όταν πήγε στο σπίτι εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ειδοποιήθηκαν και έφτασαν επί τόπου συλλαμβάνοντας την 75χρονη.

Οι δύο γυναίκες έμεναν στο ίδιο σπίτι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ το θύμα εντόπισε ο ανιψιός τους ο οποίος μένει στην ίδια γειτονιά και αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί.

Όπως έγινε γνωστό, η δράστης εξεταζόμενη από αστυνομικούς δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τους λόγους για την πράξη της καθώς, κατά πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ