Βιβλία ψυχολογίας; Χρησιμοποιήστε σωστά την σκέψη σας

Γι ‘αυτόν τον λόγο , Αντί να βρίσκεται στο έλεος των άγριων θηρίων, των σεισμών, των κατολισθήσεων και των πλημμυρών, ο σύγχρονος άνθρωπος χτυπιέται από τις στοιχειώδεις δυνάμεις της ψυχής του.

Διαβάζοντας τα καλύτερα βιβλία ψυχολογίας μας δίνει μια εικόνα για τη λειτουργία του εσωτερικού μας εαυτού. Ενώ μπορούμε να μάθουμε ασταμάτητα για τον κόσμο που φαίνεται εξωτερικός για εμάς, μόνο αν κοιτάξουμε προς τα μέσα, αποκτούμε μια αυτογνωσία για τα πραγματικά κίνητρα, τα πάθη και τις επιθυμίες μας που διαμορφώνουν τις καθημερινές μας συμπεριφορές.

Τι μας διδάσκουν τα βιβλία ψυχολογίας

  • Τα καλύτερα βιβλία ψυχολογίας μάς διδάσκουν πώς να χρησιμοποιήσουμε τον εγκέφαλο και τις σκέψεις μας για πλήρη αποτελεσματικότητα. Διαβάζοντας μερικούς από αυτούς τους τίτλους, θα μάθετε πώς να συσχετίζεστε καλύτερα με άλλους, να βελτιώνετε τη νοοτροπία σας και γενικά να βελτιώνετε την ποιότητα της ζωής σας μέσω της αυτογνωσίας και της κατανόησης.

Παρακάτω σας θέτουμε ένα πολύ καλό βιβλίο ψυχολογίας όπου θα μπορέσετε να ανατρέξετε για περισσότερη πνευματική τροφή και σκέψη.

 

Η Δύναμη της Συνήθειας: Γιατί κάνουμε ό, τι κάνουμε στη ζωή και στις επιχειρήσεις

  • Αυτό το τώρα κλασικό βιβλίο που αναλύει λεπτομερώς τη διαμόρφωση των συνηθειών και πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας. Ο συγγραφέας Duhigg χρησιμοποιεί πολλά παραδείγματα πραγματικού κόσμου για να δείξει πώς μπορούμε να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε απλά εφαρμόζοντας αποτελεσματικές συνήθειες.
  • Θα διαβάσετε για παραδείγματα από το NFL, τις εταιρικές αίθουσες συνεδριάσεων και ακόμη και το κίνημα των πολιτικών δικαιωμάτων και θα καταλάβετε πώς η οικοδόμηση σταθερών συνηθειών μπορεί να παράγει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Θα μάθετε το κλειδί για την τακτική άσκηση, την απώλεια βάρους, την παραγωγικότητα και την επιτυχία και πώς μπορείτε να ξεκινήσετε να χτίζετε θετικές συνήθειες σήμερα για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας και να μεταμορφώσετε τη ζωή σας.

Ακολουθεί βίντεο με βιβλία τα οποία περιέχουν καλές συμβουλές ψυχολογίας

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here