Γαύδος: Κρίσιμες οι επόμενες 24 ώρες για τον 25χρονο που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι


Γαύδος: Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων νοσηλεύεται ο 25χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι και τον θώρακα

Κρίσιμο θεωρούν οι γιατροί το επόμενο 24ωρο για τον 25χρονο ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στο σπίτι του στη Γαύδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και τον θώρακα. Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε μετά από μεγάλη επιχείρηση στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το θετικό είναι ότι, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, ο 25χρονος δεν απαιτείται να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση γεγονός που δηλώνει ότι η κατάστασή του είναι μεν αρκετά σοβαρή, αλλά αφήνει αχτίδα αισιοδοξίας ότι θα υπάρξει θετική εξέλιξη στην υγεία του νεαρού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο αυτοτραυματισμός του 25χρονου προήλθε από αεροβόλο όπλο. Ο νεαρός ήταν, μάλιστα, μόνος στο σπίτι όταν συνέβη το περιστατικό νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης όταν και τον βρήκαν συγγενικά του πρόσωπα τα οποία τον μετέφεραν αρχικά στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου για τις πρώτες βοήθειες.

Τελικά οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων και γι’ αυτό στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο ελικόπτερο που θα έκανε πιο εύκολη και πιο γρήγορη τη μεταφορά του. Τελικά τον 25χρονο παρέλαβε σκάφος του Λιμενικού το οποίο τον μετέφερε στα Σφακιά λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα και από κει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χανίων γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ