Άγριες μέλισσες επεισόδιο 115: Μελέτης και Κωνσταντής ανακρίνονται

Το αποψινό επεισόδιο της πολύ αγαπημένης σειράς θα ξεκινήσει με μία διαμάχη γύρω από μία απόφαση την δικαιοσύνη να έρχεται αντιμέτωπη με αποκαλύψεις, την εμπλοκή δύο ατόμων σε ένα φόνο αλλά και η ανάκριση δύο ατόμων που θα φέρει αναταράξεις.

Πιο συγκεκριμένα και σήμερα το βράδυ θα δούμε ότι οι ήρωες της σειράς θα ταλανιστούν από άπειρες εξελίξεις που θα τους κάνουν ακόμα μία φορά να πάρουν τις αποφάσεις τους αλλά και σε άλλους ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία να να κερδίσουν τις δικαστικές διαμάχες τους.

Θα πείσει η Ασημίνα τον Νικηφόρο να επιστρεψουν

  • Πιο συγκεκριμένα η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τον άνδρα της , τον Νικηφόρο ότι είναι καλύτερο να γυρίσουν πίσω στο χωριό και να φύγουν από το Διαφάνι. Ο Νικηφόρος ωστόσο δεν θεωρεί ότι είναι καλή ιδέα να υποκύψουν στον εκβιασμό της Δρόσως και επιμένει ότι πρέπει να συνεχίσουν να ζουν στο Παρίσι με το παιδί.

Θα κερδίσει η Ελένη την μάχη

  • Από την άλλη η Ελένη αδερφή της Ασημίνας και της Δρόσως προβαίνει σε μία κατάθεση όπου θα φέρει τους δικαστές μπροστά στις ευθύνες τους απέναντι στην δικαιοσύνη και το μόνο που μένει να φανεί είναι τι θα αποφασιστεί τελικά.

Οι ανησυχίες του Μελέτη

  • Στην συνέχεια βλέπουμε τις ανησυχίες που κυριεύουν τον Μελέτη σχετικά με την εμπλοκή δύο ανδρών στην δολοφονία του Θέμελη και γι αυτό τον λόγο παίρνει την απόφαση να εξομολογηθεί στην Ανέτ τις επαγγελματικές σχέσεις που έχει μαζί τους.

Ανάκριση κωνσταντή και Μελέτη

Ο αστυνόμος Σπανός αφού διενέργησε  σχετική έρευνα αποφασίσε να καλέσει τους δύο άνδρες που σχετίζονται με τις δολοφονία για να τους ανακρίνει. έτσι ο Κωνσταντής αλλά και ο Μελέτης οδηγούνται στο τμήμα για να καταθέσουν.

Η Δρόσω επιστρέφει στο χωριό

  • Το επεισόδιο κλείνει με την επιστροφή της Δρόσως και του Κωνσταντή πίσω στο χωρίο αλλά και με την Ελένη να απορεί πωςςς η αδερφή της η Δρόσω είναι τόσο σίγουρη ότι η Ασημίνα θα επιστρέψει στο χωριό με τον μικρό.

Άραγε θα τις αποκαλύψει τον λόγο;;;;

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ της σειράς

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here