Φωτιά στο Δασκαλειό Κερατέας: Καλύτερη η εικόνα λέει η Πυροσβεστική – Ξεκίνησε από φωτοβολίδα;


Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Δασκαλειό της Κερατέας με καταγγελίες ότι ξεκίνησε από φωτοβολίδα

Πολύ καλύτερη είναι εικόνα για τη φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Δασκαλειό Κερατέας με 27 πυροσβέστες που βρίσκονται στο σημείο με 12 οχήματα να προσπαθούν να τη θέσουν υπό πλήρη έλεγχο. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική στην περιοχή καίνε ακόμα κάποιοι κορμοί και γίνεται επιχείρηση κατάσβεσης παρά τους ανέμους που επικρατούν. Κατά την ίδια πηγή υπάρχει αισιόδοξη εκτίμηση ότι θα αντιμετωπιστεί πλήρως το επόμενο διάστημα.

Λόγω της φωτιάς υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Λαυρίου και Ανω Δασκαλειού και στην επαρχιακή οδό Κερατέας Κακής Θάλασσας και Μακεδονίας.στην επαρχιακή οδό Κερατέας-Δασκαλειού ενώ όπως μετέδωσε το MEGA εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας ο οικισμός Μπουζαλάδες καθώς η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Δείτε βίντεο από το σημείο της φωτιάς στο Δασκαλείο Κερατέας:

Όσον αφορά την αιτία εκδήλωσης της πυρκαγιάς στη σελίδα Forecast Weather Greece αναρτήθηκε βίντεο όπου υποστηρίζεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από ναυτική φωτοβολίδα που πέταξαν άγνωστοι στην περιοχή στην οποία ξεπήδησαν οι πρώτες φλόγες. Άλλοι χρήστες του διαδικτύου, πάντως, υποστηρίζουν ότι η φωτιά μπήκε από drone, πληροφορίες που ελέγχονται από την Πυροσβεστική και θα εξεταστούν από το ανακριτικό τμήμα που θα αναλάβει τη διερεύνηση των αιτιών εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Η αρχική ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ