Τραγωδία στη Ρωσία: Λεχώνα άρπαξε νεογέννητο μωρό άλλης γυναίκας και το πέταξε από το παράθυρο


Η 29χρονη δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική – Πέταξε το νεογέννητο αφού το τάισε η μητέρα του

Μια αδιανόητη τραγωδία με δράστη μια 29χρονη λεχώνα και θύμα το νεογέννητο μωρό μιας άλλης γυναίκας σημειώθηκε σε μαιευτήριο στη Ρωσία όταν η δράστης άρπαξε το μόλις μιας ημέρας βρέφος και το πέταξε στο κενό από το παράθυρο. Σύμφωνα με το Interfax ο θάνατος του νεογέννητου αγοριού ήταν ακαριαίος.

Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Στερλιταμάκ. Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης η Αλίνα Αρασλάνοβα όπως είναι το όνομα της 29χρονης που πέταξε το μωρό, είχε και αυτή γεννήσει λίγες ώρες νωρίτερα ένα κορίτσι που είναι το δεύτερο της παιδί.

Σύμφωνα με το NTV οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στο ίδιο δωμάτιο και οι νοσηλεύτριες είχαν μόλις φέρει τα μωρά τους για να τα ταΐσουν. Κατά το ίδιο δημοσίευμα όταν η δεύτερη γυναίκα έφυγε από το δωμάτιο η Αρασλάνοβα πήρε το μωρό και χωρίς καμία προφανή αιτία το πέταξε στο κενό χωρίς κανείς να την σταματήσει.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η 29χρονη δράστης είχε νοσηλευτεί για κάποιο διάστημα σε ψυχιατρικό νοσοκομείο από το οποίο φέρεται να είχε πάρει εξιτήριο λίγο πριν τη γέννα καθώς οι γιατροί είχαν κρίνει ότι «δεν αποτελεί απειλή για τους άλλους».

Το μικρό αγόρι που έχασε τη ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο ήταν το τρίτο παιδί της Βικτόρια Ιβάνοβα με τον σύζυγό της και πατέρα του αδικοχαμένου νεογέννητου να δηλώνει ότι συγχωρεί την δράστη. «Δεν θέλουμε την τιμωρία της. Θέλουμε να συνεχίσει τη ζωή της. Αποδεχθήκαμε την απώλεια, δεν θέλουμε κανείς να τιμωρηθεί» φέρεται να δήλωσε ο πατέρας του δολοφονημένου νεογέννητου.

Όσο για την 29χρονη Αρασλάνοβα υποβλήθηκε ήδη σε νέα ψυχιατρική εξέταση και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα της έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών της που βρίσκονται υπό την προστασία των ρωσικών αρχών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ