Κωνσταντίνος Παντελίδης: Όλα όσα είπε στον Αρναούτογλου

Ο μικρός αδερφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος, βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα.

Πιο συγκεκριμένα ο μικρός αδερφός του κορυφαίου αλλά και αδικοχαμένου κορυφαίου τραγουδιστή, παραχώρησε στο 2nightshow , μία συνέντευξη που απάντησε πολλά ερωτήματα αλλά και απορίες για τον αδικοχαμένο αδερφό του Παντελή Παντελίδη.

Απόφαση Κωνσταντίνου Παντελίδη

  • Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αποφάσισε, ότι θέλει να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το τραγούδι και γι αυτό τον λόγο , ξεκίνησε τις εμφανίσεις του προκειμένου να ακουστεί και να αρχίσει να έχει προτάσεις ώστε να γίνει ακόμα πιο ενεργός στον χώρο.

Γιατί βρέθηκε στην εκπομπή του Αρναούτογλου

  • Γι αυτό τον λόγο βρέθηκε και καλεσμένος στην εκπομπή του Αρναούτογλου, σε μία προσπάθεια να προωθήσει την δουλειά του αλλά και να μπει στο παιχνίδι των μέσων.

Τι ειπώθηκε στην εκπομπή

  • Με τον παρουσιαστή συζητήθηκαν πολλά και ιδιαίτερα η πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση που πραγματικά απέσπασε πολλές καλές κριτικές. Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Παντελίδης προτάθηκε από το τηλεοπτικό κανάλι του μέγκα, αλλά και από τον μεγάλο τραγουδιστή τον Πάνο Κιάμο να τραγουδήσει μαζί του στην τηλεοπτική εκπομπή του μεγάλου καναλιού και η αλήθεια κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αλλά και όσους ήταν εκεί .
  • Για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη, ήταν η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση και χάρηκε πολύ που κατάφερε να αποσπάσει πολύ καλές κριτικές.
  • Τι προκάλεσε ενδιαφέρον
  • Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε και η έκπληξη που είχε ετοιμάσει ο Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον προσκεκλημένο του, αφού τον έκανε να συγκινηθεί αλλά και να χαρεί.

Προβολή βίντεο

Κατά την διάρκεια της εκπομπής προβλήθηκε ένα βίντεο από παρελθοντική συνέντευξη του Παντελή Παντελίδη ο οποίος μιλούσε για τον μικρό του αδερφό Κωνσταντίνο με τα καλύτερα λόγια, αφού έλεγε ότι του αρέσει πολύ η μουσική και ότι είναι σε ωδείο γιατί έχει το μικρόβιο της μουσικότητας.

Επιθυμία Παντελή Παντελίδη

  • Ενώ έκλεινε το βίντεο με την ευχή μια μέρα να τραγουδήσει μαζί με τον μικρό του αδερφό

Ακολουθεί βίντεο με την συνέντευξη στην εκπομπή

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here