Εμβολιασμός παιδιά: Τότε θα εμβολιαστούν τα ανήλικα παιδιά

Σε σύγχυση βρίσκονται πολλές οικογένειες στις ΗΠΑ, αφού τα εμβόλια συρρέουν με μεγάλες ταχύτητες αλλά εμβολιάζονται αποκλειστικά και μόνο οι ενήλικες, αφού το εμβόλιο απαγορεύεται για παιδιά που είναι μικρότερα από 16 ετών.

Προβληματισμός γονέων

  • Έτσι, ενώ πολλοί γονείς, νιώθουν ότι είναι ασφαλείς απέναντι στον ιό που μαστίζει, φοβούνται και αγχώνονται για τα παιδιά τους, επειδή τα θεωρούν εκτεθειμένα στον κίνδυνο της πανδημίας. Εξάλλου τα παιδιά λόγο της κοινωνικοποίησης τους μέσω των δραστηριοτήτων τους, έρχονται αντιμέτωπα με πάρα πολλούς εξωτερικούς κινδύνους και αυτό να δυσχαιρένει την κατάσταση.
  • Ο παραπάνω προβληματισμός, είναι απόλυτα λογικό να έχει σπείρει τον πανικό στους γονείς, αφού αναρωτιούνται πως να συνεχίσουν να προγραμματίζουν την ζωή τους όπως πριν, ενώ τα παιδί τους εξακολουθούν να είναι εκτεθειμένα στον κίνδυνο.

Μελέτες δίνουν ελπίδες

  • Ελπίδες έρχεται να δώσει στους γονείς μία νέα μελέτη η οποία υπόσχεται αρχές Ιουνίου να φέρει στην αγορά ένα εμβόλιο το οποίο θα απευθύνεται και σε παιδιά ηλικίας 12 ετών , προς το παρών τα εμβόλια διατείθονται για άτομα από 18 ετών και πάνω με μοναδική εξαίρεση μόνο μίας εταιρείας, που είναι διαθέσιμο και σε παιδιά από 16 ετών και πάνω.

Έναρξη σχολείων Αμερική

  • Επίσης οι επιστήμονες δίνουν το λόγο τους ότι η Αμερική θα υποδεχθεί τα παιδιά στα σχολεία για δια σώζεις εκπαίδευση με την νέα σχολική σεζόν, δηλαδή αρχές Φθινοπώρου. Επίσης οι επιστήμονες λένε ότι τα σχολεία με την χρήση μάσκας θα είναι πολλοί πιο ασφαλή από το να βρίσκονται στην κοινότητα, δίνοντας πνοή αισιοδοξίας στους γονείς.

Τι ανησυχεί τους επιστήμονες

  • Το φαινόμενο που πραγματικά ανησυχεί τους επιστήμονες από τον μη εμβολιασμό των παιδιών είναι η συναναστροφή τους με παππούδες και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας μέχρι να δράσει και κατ’ επέκτασιν να είναι προστατευμένοι από το εμβόλιο. Γι αυτό επιστούν την προσοχή να αποφευγχθούν οι πολλές επισκέψεις σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας , ειδικά από τα παιδιά που έχουν μπει στην εφηβεία επειδή μεταφέρουν τον ιό με την ίδια συχνότητα που τον μεταφέρουν και οι ενήλικες.

Ακολουθει βίντεο για τα εμβόλια

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here