Σεξουαλική απελευθέρωση: Έτσι θα την πετύχεις

Πάρα πολλά ζευγάρια έχουν χάσει την σεξουαλική τους δραστηριότητα την περίοδο της καραντίνας και σε αυτό οφείλεται η αρνητική διάθεση.

Εμείς σου προτείνουμε συμβουλές επιστημόνων για να καταφέρεται να αναθερμάνετε στην σεξουαλική σας ζωή και να την απογειώσετε ακόμα και εν μέσω αυτής της τόσο δύσκολής κατάστασης.

Γυναικείο σεξουαλικό μπλοκάρισμα

  • Οι περισσότερες γυναίκες μπλοκάρουν σεξουαλικά είτε επειδή ο σύντροφος τους δεν αποδέχεται κάποιο σημείο στο σώμα τους, είτε επειδή καταβάλλονται από αρνητικά ένστικτα, όπως είναι η κατάθλιψη, το άγχος αλλά και η ψυχικές διακυμάνσεις που τους δημιουργούνται επειδή υπάρχει ο εγκλεισμός.

Πρόταση ειδικού για να ξεμπλοκάρετε

  • Η λύση που προτείνεται σε αυτές τις γυναίκες, είναι να αρχίζετε να βελτιώνετε τα θέλω σας. Δηλαδή προσπαθήστε να κάνετε σέ όταν πραγματικά το θέλετε εσείς και όχι να το δείτε ως αγγαρία για να ικανοποιήσετε απλά την επιθυμία του συντρόφου σας.

Δημιουργία σχεδίου

  • Πολλά ζευγάρια λόγο την έντονης καθημερινότητας συμφωνούν για την μέρα που θα κάνουνε σεξ ή τις μέρες και ακολουθούν αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να κουράζονται και να ξενερώνουν λόγο ρουτίνας.

Πρόταση ειδικού για σχέδιο

  • Οι ειδικοί λένε ότι είναι καλύτερο το σεξ που είναι αυθόρμητο παρά αυτό που συμβαίνει στοχευμένο όταν έχει προγραμματιστεί. Αυτό συμβαίνει επειδή στην πρώτη περίπτωση για να γίνει σημαίνει ότι είναι μία ανάγκη η οποία νοιώσαμε την στιγμή εκείνη και άρα όντως το θέλαμε, ενώ στην δεύτερη περίπτωση , προχωρήσαμε επειδή είχαμε πει ότι θα το κάνουμε και μας βγήκε η ανάγκη επειδή μας παρακίνησαν.

Δημιουργήστε καινούργιες εμπειρίες

  • Οι ειδικοί θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό  λόγω της καραντίνας και της καθημερινής επαφής με τον σύντροφο σας να έχει επέλθει αναμεσά σας η ρουτίνα και αυτό να βγαίνει και στην σεξουαλική σας ζωή, γι αυτό τον λόγο σας προτείνουν να φτιάξετε ένα πλάνο και να δοκιμάσετε εμπειρίες που μέχρι στιγμήν δεν είχατε σκεφτεί.

Ακολουθεί βίντεο για το σεξ στην καραντίνα

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here