25 Απριλίου 2024

Άκης Παυλόπουλος: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του Ελένη Φωτοπούλου


Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος και η σύζυγός του, Ελένη Φωτοπούλου, καθώς καλωσόρισαν το δεύτερο παιδάκι τους. Η δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο Άκης Παυλόπουλος και η Ελένη Φωτοπούλου έχουν ακόμη έναν 6χρονο γιο.

Το ζευγάρι, που είναι χρόνια μαζί, επιλέγει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μέχρι και τα χαρμόσυνα νέα της γέννησης της κορούλας τους, η εγκυμοσύνη της δημοσιογράφου δεν είχε γίνει γνωστή.

Σημειώνεται ότι από την νέα τηλεοπτική σεζόν ο δημοσιογράφος Άκης Παυλόπουλος θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Open, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, χωρίς ωστόσο να έχει επισημοποιηθεί, στο πλευρό του θα είναι η 31χρονη δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοσιογράφος θα αντικαταστήσει την Ντόρα Κουτροκόη, που αποχώρησε από το κανάλι για προσωπικούς λόγους, όπως ανακοίνωσε.

Υπενθυμίζεταί ότι η Ευλαμπία Ρέβη είναι η δημοσιογράφος που συγκίνησε πριν από λίγες ημέρες το τηλεοπτικό κοινό κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ της από την πύρινη κόλαση στη Βόρεια Εύβοια, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας με αναπνευστικά προβλήματα αρνούνταν να εγκαταλείψει το σπίτι του στη Γαλατσώνα, με τη ρεπόρτερ να του λέει να τον μεταφέρουν με το συνεργείο του καναλιού. Όταν εκείνος την ευχαρίστησε κλαίγοντας, η ίδια η δημοσιογράφος ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα, συγκινώντας με τη στάση της και την ανθρώπινη έκφραση της τους τηλεθεατές.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ