Ώρα της Γης 2021: Η Lavipharm συμμετέχει για 12η συνεχή χρονιά

Η Lavipharm συμμετέχει σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια για 12η συνεχή χρονιά, αναγνωρίζοντας ότι οι επιπτώσεις της σχέσης του σύγχρονου ανθρώπου με τη φύση βρίσκονται σε πιο κρίσιμο σημείο από ποτέ. Ενδεικτικά, κάθε χρόνο, στη χώρα μας μόνο, σημειώνεται ένας μεγάλος αριθμός πυρκαγιών, ακραίων καιρικών φαινομένων, ρίψη πλαστικών σε θάλασσες κι ακτές, ενώ παράλληλα πλήθος ειδών ζώων απειλείται με εξαφάνιση.

Γι’ αυτό η φετινή «Ώρα της Γης» αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία. Η εταιρεία αντιλαμβάνεται τις αρνητικές επιπτώσεις που έχουν τα παραπάνω και συμμετέχει στην παγκόσμια προσπάθεια επαναπροσδιορισμού των βάσεων για ένα υγιές μέλλον, όπου ο άνθρωπος και η φύση ευημερούν. Ειδικότερα, όλα τα φώτα και οι ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις της στην Παιανία θα σβήσουν, πάντα με σεβασμό προς τους κανονισμούς ασφαλείας της εταιρείας.

  • Ταυτόχρονα, προτρέπει τους εργαζόμενους της να σβήσουν συμβολικά για μία ώρα τα φώτα των σπιτιών τους. Πίστη στο όραμά της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου ανθρώπου και του περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιείται εδώ και 110 χρόνια, η Lavipharm στέλνει ηχηρό μήνυμα καλώντας κάθε πολίτη να συμμετάσχει στην προσπάθεια αυτή για μια νέα αρχή και ένα πιο υγιές και πράσινο μέλλον για όλους.
  • Με πορεία 110 ετών, η Lavipharm είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.  Πιστή στο όραμά της για βελτίωση της ποιότητας ζωής του σύγχρονου Ανθρώπου, αποτελεί ένα επιχειρηματικό μέλος, που συνδράμει ουσιαστικά στην κοινωνία, ως αρωγός σε εκδηλώσεις επιστημονικού, φιλανθρωπικού, πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

 

Ώρα της Γης 2021

Αύριο, Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 20:30 ακριβώς η διεθνής WWF καλεί τον πλανήτη να σβήσει τα φώτα για μια ώρα, στο πλαίσιο της καθιερωμένης πια δράσης της “Η Ώρα της Γης”. Η παγκόσμια αυτή εκστρατεία, που ξεκίνησε το 2007 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, στοχεύει στην ευαισθητοποίηση όλων μας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος μέσα από την λελογισμένη χρήση των φυσικών πόρων και την πριμοδότηση βιώσιμων ενεργειακών επιλογών.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here