Σεξ: Τι κάνει τις γυναίκες να φωνάζουν στο κρεβάτι [vid]

Το σεξ μπορεί να γίνει πηγή πολλών αποριών και ο γυναικείος οργασμός στο κεφάλαιο σεξ βρίσκεται ίσως στην κορυφή. Η επιστήμη έχει ασχοληθεί με το γυναικείο οργασμό, ανακαλύπτοντας ακόμα περισσότερα για τη γυναικεία ανατομία αλλά και ψυχολογία.

Η φωνή σου έχει δύναμη

Πολλές είναι οι γυναίκες που όταν κάνουν σεξ, τους ακούει και όλη η πολυκατοικία, πέρα από τον ερωτικό τους παρτενέρ. Ακόμα κι αν ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι είναι αληθινές και όχι προσποιητές αυτές οι φωνές, τουλάχιστον οι λόγοι πίσω από αυτό το σέξι φαινόμενο είναι πιο ξεκάθαροι.

Παρακάτω βρείτε τους λόγους που κάνουν τις γυναικείες φωνές το απαραίτητο αλατοπίπερο στο σεξ:

  • Αυτοπεποίθηση

Γιατί τους δίνει αυτοπεποίθηση. Ακόμη και όταν προσποιούνται, νιώθουν ενεργές και ποθητές. Άρα γιατί να σιωπήσουν;

  • Κομπλιμέντα

Για να τονώσουν την αντρική αυτοπεποίθηση.

  • Ξέρω τι θες

Γιατί ξέρουν ότι ερεθίζει τους άντρες.

  • Επικίνδυνες σιωπές

Γιατί η ησυχία είναι επικίνδυνη και δεν είναι και πολύ ερεθιστική. Εκτός αν βρίσκεσαι κάπου που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.

  • Πρόσω ολοταχώς

Για να επιταχύνουν τον αντρικό οργασμό.

  • To Do List

Μία γυναίκα μπορεί να κάνει φασαρία κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής επειδή βαριέται ή νιώθει κουρασμένη. Άρα είναι στην ευχάριστη θέση να δεχτεί με χαρά την ολοκλήρωση του ερωτικού της συντρόφου όσο πιο σύντομα γίνεται.

Τέλος, ενδιαφέρον έχει να σημειωθεί πως έχει αποδειχθεί ότι οι γυναικείες φωνές κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος αποπροσανατολισμού ενός άντρα που θέλει να ξεχωρίσει τον αληθινό οργασμό από τον ψεύτικο.

Δείτε αναλυτικότερα το βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here