Αυτοφροντίδα διαδίκτυο: Πως βοηθάει στην εξέλιξη της

Έχουμε παρατηρήσει, ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να προβάλουν την φροντίδα του εαυτούς τους.
Πιο συγκεκριμένα έχουμε δει μέσα από αναρίθμητα profile να προβάλλονται απόψεις οι οποίες σχετίζονται με το πως μπορούμε να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα μας.

Προώθηση σκέψεων αυτοφροντίδας

  • Επίσης βλέπουμε να προωθούνται σκέψεις για το πως χρειάζεται ο καθένας από εμάς να φροντίζει τόσο την ψυχή του, όσο και το σώμα του, αλλά και για το όλοι πρέπει να φροντίζουμε να κρατάμε μακριά από την ζωή μας οτιδήποτε είναι τοξικό και την δηλητηριάζει προκειμένου να μπορέσουμε να είμαστε ευτυχισμένοι.
Προβολή μέσο των κοινωνικών δικτύων
  • Ακόμα βλέπουμε ότι υπάρχουν πολλοί ειδικοί όπου προβάλλουν μέσο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διαφορά πρότυπα τα οποία αν ακολουθήσουμε προσφέρουμε εσωτερική αλλά και εξωτερική φροντίδας σώματος και ψυχής.

Ποιοι εκτελούν αυτές τις ενέργειες με την βοήθεια τον μέσων
  • Τέτοιες ενέργειες είτε έρχονται από εργαζόμενους εταιρειών η ποιοι διαφημίζουν διάφορα χαλαρωτικά πακέτα που απευθύνονται στην καλή ισορροπία του σώματος, είτε από άτομα όπως είναι οι γυμναστές και οποιονδήποτε άλλη ομάδα ασχολείται με τομείς που σχετίζονται με ψυχή και σώμα και προσπαθούν να πείσουν χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο γιατί αξίζει να τους επισκεφτείς.

Που συγκαταλέγονται τα παραπάνω

  • Όλα τα παραπάνω συγκαταλέγονται καθαρά και μόνο στην ιδέα του μάρκετινγκ και άλλοτε μας εξοργίζουν, ενώ άλλοτε καταφέρνουν να επιτύχουν τον σκοπό τους και όντως να μας κάνουν να κανονίσουμε μια επίσκεψη.

Τελικά είναι όντως αυτοφροντίδα τα παραπάνω

  • Αυτό που αξίζει να κρατήσουμε από όλο αυτό είναι ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν μας βοηθάει ουσιαστικά στην φροντίδα του εαυτού μας, παρά μόνο καταφέρνει να μας κάνει να νιώσουμε καλά για εκείνη την ώρα και άντε λίγες ώρες μετά την συνέδρια. Κατά τα αλλά η πραγματική φροντίδα για εμάς αρχίζει μόνο όταν καταλάβουμε πως να αρχίσουμε να κατάρα πίνουμε τους εσωτερικούς δαίμονες που μας τρώνε και που μπορούν να καταστρέψουν και την πιο καλή μας στιγμή.
Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές αυτοφροντίδας

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here