Ξεκούραστη επιδερμίδα :Τρία tips να την πετύχεις

Εμείς που γνωρίζουμε πολύ καλά τα θέλω σας, ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μικρά μυστικά για μια τέλεια επιδερμίδα.
Εσείς απλά ανοίξτε το αυτό ,διαβάστε και κρατήστε σημειώσεις.
Πως επιδερμίδα μας αποτυπώνει την κούραση
  • Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι το πρόσωπο μας, κατά έναν τρόπο μπορεί και αντικατοπτρίζει όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα μας, γι αυτό τον λόγο είναι καλό  να δίνουμε πολύ έμφαση στην φροντίδα του προσώπου μας. Το αρνητικό είναι , τα μάτια που όταν είμαστε κουρασμένες σχηματίζονται μαύροι κύκλοι και έτσι  φαίνεται η κατάσταση μας.
Οι μαύροι κύκλοι λοιπόν μπορούν να καταπολεμηθούν με:
  1. Τουλάχιστον 8 ώρες ύπνου την ημέρα
  2. Όταν δεν καταναλώνουμε τουλάχιστον 8 με 10 ποτήρια νερού/ημέρα.
  3. Ακόμα και η κληρονομικότητα μπορεί να συμβάλει στην δημιουργία των μαύρων κύκλων.

Αν λοιπόν κι εσύ έρχεσαι αντιμέτωπη με όλα τα παραπάνω και ψάχνεις τρόπους να τα λύσεις,τότε εμείς σου έχουμε τις λύσεις.
Λύσεις για λαμπερή επιδερμίδα
Σωστό σαπούνι πλυσίματος
  • Ξεκινά από το σαπούνι του προσώπου σου. Πόνταρε σε ένα πολύ δυνατό και φιλικό προς την επιδερμίδα καθαριστικά. Φρόντισε για πολύ καλά αποτελέσματα να έχει κόκκους απολέπισης, να καθαρίζει σε βάθος και να είναι πλούσιο σε βιταμίνη c και θα δεις ότι αυτό κατά η επιδερμίδα σου θα δείχνει φρέσκια και θα είναι και λαμπερή.
Βρείτε ένα προϊόν ενυδάτωσης που να σας ταιριάζει
  • Προσπαθήστε να βρείτε ένα προϊόν περιποίησης προσώπου το οποίο να ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα σας, να την ενυδατώνει και να την κάνει να λάμπει. Αν το πετύχετε τότε έχετε κερδίσει την απόλυτα ομορφιά της επιδερμίδας σας.

Αξιοποίηση του χρόνου σας για το καλό του προσώπου σας
  • Αξιοποιήστε όσο καλύτερα γίνεται τον ελεύθερο χρόνο σας για την υγεία της επιδερμίδα σας. Πιο συγκεκριμένα όταν έχετε μια πιο χαλαρή μέρα στο πρόγραμμα σας, φροντίστε να την αφιερώσετε στην προσωπική σας φροντίδα.
Λύση για λαμπερό πρόσωπο
  • Καλό θα ήταν να κλείσετε ένα ραντεβού σε κάποιο spa ομορφιάς και να αφεθείτε στα πολύτιμα χέρια των ειδικών.
Ακολουθεί βίντεο με συμβουλές για λαμπερό πρόσωπο

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here